A&W: Ακούστε το νέο σινγκλ της Lana Del Rey από το επερχόμενο άλμπουμ της

Copyright Instagram @lanadeyreyofficial

Η Lana Del Rey κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι A&W, το δεύτερο σινγκλ από το επερχόμενο ένατο άλμπουμ της Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd.

 

Video Url

 

Το κομμάτι, το οποίο διαρκεί επτά λεπτά και 13 δευτερόλεπτα, έχει γραφτεί με την βοήθεια του Jack Antonoff των Bleachers και ακολουθεί το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο.

«Call ’em up, come in to my bedroom / Ended up, we fuck on the hotel floor / It’s not about having someone to love me anymore / This is the experience of being an American whore», τραγουδά η Lana Del Rey με την συνοδεία πιάνου. 

Το πλήρες άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου – έχοντας καθυστερήσει από την αρχική του κυκλοφορία στις 10 Μαρτίου – και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τον Father John Misty και τον Tommy Genesis. 
Επίσης, πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το δέκατο τρίτο κομμάτι του άλμπουμ, Margaret (feat. Bleachers), είναι αφιερωμένο στην αρραβωνιαστικιά του Antonoff, την ηθοποιό Margaret Qualley.

Η Del Rey αποκάλυψε την αφιέρωση σε μια συνέντευξη στην Billie Eilish για το περιοδικό Interview. Όταν ρωτήθηκε πριν πόσο καιρό είχε τελειώσει το νέο άλμπουμ, η Lana Del Rey απάντησε: «Τον Σεπτέμβριο του 2022 ήταν όταν έγραψα το τελευταίο τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι που ονομάζεται Margaret, για την αρραβωνιαστικιά του Jack Antonoff.