Ο Neil Young ανακοινώνει την πρώτη του συναυλία από το 2019

Wikimedia Commons / Per Ole Hagen

Μετά από ένα διάλειμμα από τις συναυλίες και τις περιοδείες, ο 77χρονος Neil Young θα επιστρέψει στην σκηνή αυτή την άνοιξη. Η επερχόμενη εμφάνιση του θρυλικού τραγουδοποιού θα πραγματοποιηθεί προς όφελος του οργανισμού για την ενημέρωση και καταπολέμηση του αυτισμού, Autism Speaks και θα πραγματοποιηθεί στο Greek Theater του Λος Άντζελες στις 22 Απριλίου. Η παράσταση θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που ο Young θα εμφανιστεί ζωντανά από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η συναυλία θα περιλαμβάνει τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Young και παρουσιαστή της εκδήλωσης, Stephen Stills καθώς και τους Lukas Nelson & Promise of the Real, Chris Stills, Oliver Stills και άλλους.

Η συναυλία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τον Απρίλιο του 2020, αλλά τελικά καθυστέρησε λόγω της εξάπλωσης του covid-19 και θα είναι η έκτη συναυλία Light Up for Blue για την καταπολέμηση του αυτισμού που διοργανώνει η οικογένεια Stills από το 2013.

Οι προηγούμενες εκδηλώσεις περιελάμβαναν εμφανίσεις των Crosby, Stills & Nash, John Mayer, Patti Smith, Brandi Carlile, Sheryl Crow, Beck, του αείμνηστου Burt Bacharach και άλλων. Ακόμη περισσότεροι καλλιτέχνες αναμένεται να προστεθούν στο φετινό lineup τις επόμενες εβδομάδες.