Quest for Fire: Λίγες μέρες υπομονή μέχρι το νέο άλμπουμ του Skrillex

Copyright Instagram @skrillex

Αφού πέρασε τις πρώτες εβδομάδες του 2023 κυκλοφορώντας απίστευτα σινγκλ, ο Skrillex αποκάλυψε ότι το νέο του άλμπουμ, Quest for Fire, έρχεται πολύ σύντομα.

Ο DJ παραγωγός έκανε την ανακοίνωση έκπληξη το βράδυ του Σαββάτου στο Instagram, προσθέτοντας ότι το LP θα κυκλοφορήσει αυτή την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου και δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τον εαυτό του να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα.

 

Εκτός από το σινγκλ Rumble με τον ανερχόμενο DJ Fred Again και τον MC Flowdan, το Way Back με τον Trippie Redd και την Pink Pantheress, το Leave Me Like This με τον Bobby Raps και το Xena με την παλαιστίνια τραγουδίστρια Nai Barghouti, στη λίστα καλεσμένων του Skrillex στο Quest for Fire συμμετέχουν επίσης οι Pete Wentz (Warped Tour '05), Missy Elliott και Mr. Oizo (Ratata), Four Tet και Starrah (Butterflies που κυκλοφόρησε αρχικά το 2021) και Swae Lee (Too Bizarre), μεταξύ πολλών άλλων.

Το Quest for Fire θα είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σόλο LP του Skrillex μετά το Recess του 2014, αν και από τότε παραμένει παραγωγικός, συνεργαζόμενος με καλλιτέχνες όπως ο J Balvin (In Da Getto), ο Justin Bieber (Don't Go), ο Jhay Cortez (En Mi Cuarto), ο Rick Ross και άλλοι.

Video Url