Ο Mike Shinoda των Linkin Park δεν αποκλείει νέο άλμπουμ, μετά το One More Light του 2017

Wikimedia Commons / Stefan Brending

Οι Linkin Park κυκλοφόρησαν για τελευταία φορά ένα άλμπουμ το 2017 με το One More Light, αλλά το συγκρότημα βρίσκεται σε παύση μετά τον θάνατο του τραγουδιστή Chester Bennington αργότερα το ίδιο έτος.

Τον περασμένο Μάιο, το υπόλοιπο συγκρότημα είπε ότι θα επικοινωνούσε με τους θαυμαστές του «σε πιο τακτική βάση», αλλά ο Mike Shinoda τους προειδοποίησε να μην «ξεκινήσουν το hype» κατά τη διάρκεια ενός stream στο Twitch. «Μιλάμε μεταξύ μας κάθε λίγες εβδομάδες, αλλά δεν υπάρχουν περιοδείες, δεν υπάρχει μουσική, δεν υπάρχουν άλμπουμ στα σκαριά. Απλώς έχετε στο μυαλό σας ότι αυτό δεν θα συμβεί», πρόσθεσε.

Ωστόσο, σε μια νέα συνέντευξη στο KROQ, ο Shinoda άφησε να εννοηθεί ότι νέο υλικό από το γκρουπ είναι μια πιθανότητα. Μιλώντας για την πρόσφατα ανακοινωθείσα 20η επετειακή έκδοση του Meteora, ο Shinoda ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια Nicole Alvarez ότι «με την ευκαιρία της επετείου, οι θαυμαστές υποθέτουν ότι οι Linkin Park θα επιστρέψουν στις συναυλίες. Πώς απαντάτε σε αυτές τις προσδοκίες;»

«Θα το πω έτσι. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι πιθανά και ορισμένα πράγματα που είναι εκτός τραπεζιού. Με αυτήν την κυκλοφορία, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι εκτός τραπεζιού. Οι περιοδείες είναι το μόνο πράγμα που δεν θα συμβούν. Δεν κάνουμε περιοδεία αυτή τη στιγμή», απάντησε.

«Η υπόλοιπη φαντασία τους, όπου ξέρω τι σκέφτονται όταν ρωτάνε αν μπορούμε να κάνουμε αυτό ή αν μπορούμε να κάνουμε εκείνο…  Νομίζω ότι σε πολλά από αυτά τα ερωτήματα η απάντηση είναι ναι», πρόσθεσε δίνοντας ελπίδες για την κυκλοφορία νέου άλμπουμ.

Οι Linkin Park κυκλοφόρησαν το άγνωστο κομμάτι Lost από την εποχή του Meteora την Παρασκευή. Σε ένα δελτίο τύπου, ο Shinoda εξήγησε ότι η ανακάλυψη του Lost στα αρχεία του συγκροτήματος «ήταν σαν να βρίσκεις μια αγαπημένη φωτογραφία που είχες ξεχάσει ότι είχες τραβήξει, σαν να περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλυφθεί».

«Επί χρόνια, οι θαυμαστές μας ζητούσαν να κυκλοφορήσουμε κάτι με τη φωνή του Chester και είμαι ενθουσιασμένος που καταφέραμε να το κάνουμε αυτό με έναν τόσο ιδιαίτερο τρόπο», πρόσθεσε. Ο Shinoda συνέχισε απευθυνόμενος  στους fans οτι «θα πάθουν σοκ όταν ακούσουν και δουν όλα τα απίστευτα ακυκλοφόρητα τραγούδια και τα πλάνα στην 20η επετειακή επανέκδοση του Meteora, που θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου.

 

Video Url