Νέα ταινία για τον Keith Moon ετοιμάζει ο τραγουδιστής των The Who, Roger Daltrey

Copyright Instagram @officialthewho

Ο τραγουδιστής των The Who, Roger Daltrey αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη ότι ολοκλήρωσε το σενάριο μιας βιογραφικής ταινίας για τον αείμνηστο ντράμερ Keith Moon. Επιπλέον, έχει «έναν ηθοποιό στο μυαλό του» για να υποδυθεί τον πρώην συμπαίχτη του.

Ο Daltrey μοιράστηκε τα σχέδιά του για την ταινία σε μια συνέντευξη στο Vulture. «Μόλις τελείωσα το σενάριο και ελπίζω να προχωρήσω στη βιογραφική μου ταινία για τον Keith μέσα στα επόμενα δύο χρόνια», είπε. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Θέλω οι άνθρωποι να κατανοήσουν αυτόν και τη ζωή του και την ιδιοφυΐα που ήταν. Είχε τόσο ταλέντο, αλλά έγινε ανεξέλεγκτος για πολλούς λόγους. Κυρίως λόγω έλλειψης πειθαρχίας. Αλλά, μόλις έρθουν τα ναρκωτικά, συνήθως η πειθαρχία εξαφανίζεται, έτσι δεν είναι;» 

Συνέχισε περιγράφοντας τον ιδανικό ηθοποιό που θέλει να παίξει τον Moon. «Έχω στο μυαλό μου έναν ηθοποιό που είναι role model. Μπορεί να είναι πολύ μεγάλος, αλλά και πάλι, ο Keith φαινόταν 50 όταν πέθανε. Ήταν 32, αλλά φαινόταν 54. Νομίζω ότι ο ηθοποιός είναι περίπου 40 τώρα. Δεν θέλω να το τσαντίσω και να πω το όνομά του. Αλλά, υπάρχει ένας ηθοποιός που τον έχω δει και όταν τον κοιτάζω λέω, είναι ίδιος ο Moon. Όλα έχουν να κάνουν με τα μάτια. Τα μάτια είναι τα πιο σημαντικά. Πραγματικά, δεν θα χρειαστεί να πει κανέναν διάλογο γιατί θα μπορούσατε να τον διαβάσετε στα μάτια του. Είχε μια τέτοια απίστευτη ζωντάνια».

Όπως θυμάται ο Daltrey, ο κωμικός ηθοποιός Mike Myers ενδιαφερόταν να υποδυθεί τον Moon στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όταν η ταινία είχε μόλις σχηματισθεί σαν ιδέα. «Νομίζω ότι ο Mike, όταν ήταν νεότερος, θα έκανε έναν υπέροχο Keith», είπε. «Είναι κρίμα που δεν συνέβη ποτέ. Κινητοποιούμαι από αυτό το έργο. Μου ήρθε σε ένα όνειρο πριν από 30 χρόνια».

Στα τέλη Ιανουαρίου 2022, αναφέρθηκε ότι μια βιογραφική ταινία για τον Keith Moon γραμμένη από τον Βρετανό σεναριογράφο Jeff Pope επρόκειτο να ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι. Αν και οι Daltrey μαζί με τον Pete Townshend συμμετείχαν ως εκτελεστικοί παραγωγοί, αυτό το έργο φαίνεται να είναι διαφορετικό project από την ταινία που προσπαθεί να κάνει ο Daltrey.

 

Video Url