Jessie Ware - Pearls

Από το νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο 

Η Jessie Ware την ανακοίνωσε τη συνέχεια από το What's Your Pleasure άλμπουμ της, το That! Feels Good!  Η είδηση ​​του άλμπουμ, που έρχεται στις 28 Απριλίου, έρχεται με το πρώτο της σινγκλ της χρονιάς, "Pearls". Φτιαγμένο με τους τραγουδοποιούς και τους παραγωγούς Stuart Price, Sarah Hudson και Coffee, το τραγούδι «δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, αλλά απαιτεί από εσάς να χορέψετε», λέει η Ware σε ένα δελτίο τύπου. «Είναι εμπνευσμένο από ντίβες όπως η Donna Summer, η Evelyn Champagne King, η Teena Marie και ο Chaka Khan».

Το άλμπουμ, προσθέτει η Ware, «πηγάζει από πάνω από 10 χρόνια κατανόησης του ποια είμαι και ποια μου αρέσει να είμαι ως καλλιτέχνης και τη συγκίνηση της ερμηνείας». Κυκλοφορεί μέσω PMR / Interscope .

Μετά την κυκλοφορία   του What's Your Pleasure? Το 2020, η Ware δημιούργησε μια εκτεταμένη έκδοση το επόμενο έτος και, το 2022, επέστρεψε με ένα τραγούδι που ονομάζεται " Free Yourself ". Εν τω μεταξύ, συνεργάστηκε με την Kylie Minogue για το " Kiss of Life ", η οποία εμφανίστηκε στο Minogue's Disco: Guest List Edition LP.

Video Url