Αντιδράσεις προκάλεσε η «αγνώριστη» εμφάνιση της Madonna στα φετινά Grammys

«Ποτέ δεν ζήτησα συγγνώμη για καμία από τις δημιουργικές επιλογές που έχω κάνει ούτε για τον τρόπο που φαίνομαι ή ντύνομαι».

Η Madonna απάντησε στην κριτική που δέχθηκε μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στα βραβεία Grammy 2023, περιγράφοντας τις αντιδράσεις ως απόδειξη ενός «κόσμου που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες πριν την ηλικία των 45 ετών».

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην τελετή την Κυριακή  για να παρουσίασει το «Unholy» από τους υποψηφίους για Grammy, Kim Petras και Sam Smith. Κατά την παρουσίαση του ζευγαριού – στην κατηγορία του καλύτερο Pop Duo/Group – η Madonna επαίνεσε τον Smith και την Petras που ξεπέρασαν την φασαρία, την αμφιβολία και τους κριτικούς.

Μετά την εμφάνισή της, η Madonna αντιμετώπισε μια επίθεση από σκληρά σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της, με πολλούς να την περιγράφουν ως «αγνώριστη» μετά από τόσες πλαστικές επεμβάσεις. Η ποπ σταρ απάντησε με μια ανάρτηση στο Instagram που μοιράστηκε σήμερα, γράφοντας ότι για μια ακόμη φορά κατηγορείται για την ηλικία της.

 

 

«Είναι ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες πριν από την ηλικία των 45 ετών και νιώθει την ανάγκη να τις τιμωρεί εάν συνεχίσουν να είναι δυνατές, εργατικές και περιπετειώδης», πρόσθεσε η Madonna. Η τραγουδίστρια είπε ότι έφταιγε η κάμερα που παραμόρφωσε το πρόσωπό της και αισθάνθηκε λυπημένη που όλες αυτές οι αντιδράσεις επισκίασαν όσα είπε για το θάρρος του Sam και της Kim.

Η ανάρτηση συνέχιζε: «Ποτέ δεν ζήτησα συγγνώμη για καμία από τις δημιουργικές επιλογές που έχω κάνει ούτε για τον τρόπο που φαίνομαι ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να ξεκινήσω. Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι μια δοκιμασία και είμαι χαρούμενη που το κάνω πρώτη».