Ο Billy Idol τα βάζει με τον εταιρικό κόσμο και το τι σημαίνει να είσαι πραγματικός ροκ σταρ

Ο Billy Idol τα βάζει με τον εταιρικό κόσμο και το τι σημαίνει να είσαι πραγματικός «ροκ σταρ».

Ο 67χρονος  Billy Idol, θέλει να διασκεδάσει με τον επαναστατικό του τρόπο και το κάνει σε μια νέα διαφήμιση του Super Bowl για την εταιρεία μηχανογράφησης Workday.

Στο ξεκαρδιστικό κλιπ, ο Idol συνοδεύεται από τον Ozzy Osbourne, την Joan Jett, τον Paul Stanley και το Gary Clark Jr. καθώς ξεκινούν μια αποστολή για να πάρουν πίσω τη λέξη «ροκ σταρ» από την εταιρική Αμερική, όπου χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει τους top υπαλλήλους. 

Το κλιπ ανοίγει σε μια συναυλία KISS με τον Paul Stanley να στρέφεται στην κάμερα για να πει την άποψή του για τους «εταιρικούς τύπους» που λανθασμένα αναφέρονται ως «ροκ σταρ». Από εκεί παίρνουμε τον ορισμό του «πραγματικού ροκ σταρ» από αυτούς που το ζήσανε.

«Οι ροκ σταρ έχουν δουλέψει σκληρά για να κερδίσουν τον τίτλο τους», αναφέρει η περιγραφή της διαφήμισης στο YouTube. «Έτσι, όταν οι εταιρίες αρχίζουν να αποκαλούν τα στελέχη τους με τον ίδιο τίτλο, οι πραγματικοί ροκ σταρ έχουν κάτι να πουν».

Ο Idol, ο οποίος τον περασμένο μήνα έλαβε ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, εμφανίζεται στη διαφήμιση σε ένα κατεστραμμένο δωμάτιο ξενοδοχείου και λέει: «Έχω διαλύσει δωμάτια ξενοδοχείων σε 43 χώρες», πριν απομακρυνθεί με ένα αλυσοπρίονο στο χέρι. «Είμαι στο δρόμο από τα 16 μου», λέει η Joan Jett καθώς κατεβαίνει από το λεωφορείο. «Έχω κάνει το δικό μου μερίδιο από κακά πράγματα», λέει ο Ozzy. «Επίσης, έχω κάνει και το δικό σας».

Σε άλλο σημείο του κλιπ, ο Clark δείχνει τις εντυπωσιακές του δεξιότητες στην κιθάρα, ενώ ο Stanley πηγαίνει σε ένα meeting με πλήρη ενδυμασία KISS για να διασφαλίσει ότι κανένα στέλεχος δεν θα αποκαλεί τους υπαλλήλους του «ροκ σταρ» καθώς δεν έχουν κερδίσει το δικαίωμα.

Το κλιπ ήταν μια ευκαιρία για τον Βρετανό punk rocker να φιλοσοφήσει πάνω στην ζωή του σε μια προσπάθεια να μην ξεχάσει ότι η δουλειά στο γραφείο ήταν «ακριβώς αυτό που προσπαθούσαμε να αποφύγουμε ακολουθώντας τη μουσική ως καριέρα».

Ίσως το αποκορύφωμα του κλιπ είναι να βλέπεις τον Ozzy με πλήρη ενδυμασία γραφείου, να κάθεται ανάμεσα στους συναδέλφους του σε cubicles και προσπαθεί να τους δώσει piercing.

Η διαφήμιση θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl LVII, όταν οι Kansas City Chiefs θα αντιμετωπίσουν τους Philadelphia Eagles στις 12 Φεβρουαρίου στο Glendale της Αριζόνα.