Πρώτη επίσημη φωτογραφία των Mötley Crüe με τον νέο κιθαρίστα John 5

Copyright Instagram @john5official

Ο John 5 θα κάνει το ντεμπούτο του με τους Crüe σε δύο live στην Atlantic City στις 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο ιδρυτής και κιθαρίστας των Mötley Crüe, Mick Mars, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις περιοδείες και αμέσως οι Mötley  Crüe ανακοίνωσαν τον κιθαρίστα του Rob Zombie, John 5 ως αντικαταστάτη του. Τώρα, το συγκρότημα αποκαλύπτει την πρώτη επίσημη φωτογραφία τους με τον John 5 στη σύνθεση.

 

 

Ο Mick Mars αντιμετώπιζε για χρόνια την εκφυλιστική ασθένεια αγκυλοποιητική σπονδυλίτιδα. Δηλώσεις από την μπάντα επιβεβαιώνουν ότι ο Mars θα συνεχίσει να είναι μέλος του συγκροτήματος, αλλά δεν θα μπορεί πλέον να παίζει σε συναυλίες μαζί με τους υπόλοιπους.

Ο John 5 αμέσως θεωρήθηκε φαβορί για την θέση του Mars, κυρίως λόγω της φιλίας του με το συγκρότημα. Οι Crüe επιβεβαίωσαν αμέσως ότι θα είναι ο αντικαταστάτης του Mars, δηλώνοντας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χρειαστεί ένας απολύτως εξαιρετικός μουσικός για να γεμίσει την θέση του Mick, επομένως είμαστε ευγνώμονες που ο καλός μας φίλος John 5 συμφώνησε να μας ακολουθήσει και να συμμετάσχει. Προχωράμε μπροστά».

Ο John 5 θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη σκηνή με τους Mötley Crüe σε δύο συναυλίες στην  Atlantic City του New Jersey στις 10 και 11 Φεβρουαρίου, μαζί με τους Def Leppard, καθώς και οι δύο ροκ θρύλοι  προετοιμάζονται για την παγκόσμια περιοδεία τους μέσα στο 2023. 

 

Video Url