Man on the Run: Το νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή του Paul McCartney από τον σκηνοθέτη Morgan Neville

Wikimedia Commons / Capitol Records

Η ταινία θα εξιστορεί τη ζωή του McCartney μετά τους Beatles, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης του με τη Linda McCartney και του σχηματισμού των Wings, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Morgan Neville.

Με τίτλο Man on the Run, η ταινία θα βασιστεί σε «ένα αρχείο με βίντεο και φωτογραφίες του Paul και της Linda που δεν έχετε ξαναδεί, καθώς και σε νέες συνεντεύξεις», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Θα καταγράφει συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα μεταξύ της διάλυσης των Beatles το 1970 και της ακμής των Wings στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Ο Morgan Neville, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ 20 Feet from Stardom το 2013, σκηνοθέτησε πιο πρόσφατα ακόμα ένα ντοκιμαντέρ προς τιμήν του Anthony Bourdain αυτή την φορά, με τίτλο Roadrunner.

«Ως μεγάλος συλλέκτης για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον McCartney, πάντα ένιωθα ότι η δεκαετία του 1970 ήταν το λιγότερο εξετασμένο μέρος της ιστορίας του», είπε ο Neville σε μια δήλωση. «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να εξερευνήσω και να επανεκτιμήσω αυτήν την κρίσιμη στιγμή στη ζωή και το έργο ενός μεγάλου καλλιτέχνη».

Η παραγωγή της ταινίας γίνεται από την McCartney's MPL and Polygram Entertainment, το τμήμα κινηματογράφου και τηλεόρασης της Universal Music Group, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

 

Video Url