Ο ανιψιός του Michael Jackson, Jaafar, θα υποδυθεί τον βασιλιά της ποπ στη νέα βιογραφική ταινία

Copyright Instagram @Jaafar Jackson

Ο ανιψιός του Michael Jackson, Jaafar Jackson, πρόκειται να υποδυθεί τον αείμνηστο θείο του στην νέα βιογραφική ταινία για τον βασιλιά της ποπ.

«Είναι τιμή μου που ζωντανεύω την ιστορία του θείου μου Michael», είπε ο Jaafar, ο οποίος είναι επίσης τραγουδιστής. Ανακοίνωσε τα νέα στο Twitter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, γράφοντας: «Σε όλους τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, θα σας δω σύντομα».

Η ανάρτηση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, περιελάμβανε μια φωτογραφία του Jaafar ντυμένο όπως ο εμβληματικός θείος του φορώντας μια μαύρη fedora σε μια από τις κλασσικές πόζες του Michael Jackson.

Ένας εκπρόσωπος του Jackson επιβεβαίωσε την είδηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ποπ σταρ, ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι ο Antoine Fuqua θα σκηνοθετήσει την ταινία, η οποία θα εξιστορεί τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού καλλιτέχνη.

Το Hollywood Reporter ανέφερε ότι ο παραγωγός της βραβευμένης με Όσκαρ βιογραφικής ταινίας των Queen, Bohemian Rhapsody, Graham King, είναι θαυμαστής του Jaafar και ανυπομονεί να τον δει να πρωταγωνιστεί. «Γνώρισα τον Jaafar πριν από δύο χρόνια και ενθουσιάστηκα από τον τρόπο που προσωποποιεί με τόση φυσικότητα το πνεύμα και την προσωπικότητα του Michael», είπε ο King.

«Ήταν κάτι τόσο δυνατό που ακόμα και μετά από μια παγκόσμια έρευνα, ήταν ξεκάθαρο ότι είναι το μόνο άτομο που μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθε για να απεικονίσει τον θείο του και ανυπομονώ να τον δει ο κόσμος στη μεγάλη οθόνη ως Michael Jackson».

Ο Jaafar είναι ο γιος του Jermaine Jackson, του μεγαλύτερου αδελφού του Michael, ο οποίος ήταν μέρος της αρχικής μπάντας, The Jackson 5.

Video Url