Το νέο άλμπουμ των Coldplay με τίτλο «Moon Music» έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

Το άλμπουμ χαρακτηρίστηκε ως ο δεύτερος τόμος του Music Of The Spheres από τον Chris Martin.

Οι Coldplay κυκλοφόρησαν το Music Of The Spheres το 2021 – ένα άλμπουμ που το NME περιέγραψε ως «μια κοσμική ομορφιά που είναι ικανή να εμπνέει μεγάλο δέος και συγκίνηση».

Μιλώντας στο City News για την παγκόσμια περιοδεία τους στον Καναδά, το συγκρότημα μας έδωσε ένα update για το άλμπουμ. Ο frontman Chris Martin εξήγησε: «Ολοκληρώνουμε ένα άλμπουμ που ονομάζεται Moon Music, το οποίο είναι ο δεύτερος τόμος του Music Of The Spheres, αλλά δεν θα βγει για την ώρα». Ο Martin συνέχισε: «Μπορεί να αρχίσουμε να παίζουμε κάποια από τα τραγούδια του άλμπουμ  live κάποια στιγμή φέτος».

Την περασμένη εβδομάδα, οι Coldplay έπαιξαν το Clocks στο Jimmy Kimmel Live! για την 20η επέτειο της εκπομπής. Ο Martin κάθισε με τον Kimmel πριν από την εμφάνισή τους για να μιλήσουν για την πρώτη φορά που το συγκρότημα εμφανίστηκε στο σόου. «Θυμήσου τι πραγματικά είπα εκείνο το βράδυ», είπε ο Kimmel στον Martin. «Είπα ότι θέλαμε να έχουμε μια μπάντα στο σόου που θα ήμασταν περήφανοι να την έχουμε ξανά μετά από 20 χρόνια».

Ο Martin αστειεύτηκε ότι δεν μπορούσαν να παίξουν ζωντανά  επειδή δεν είχαν αρκετό χρόνο για να προετοιμασθούν αλλά εξέπληξαν τους πάντες  ερμηνεύοντας ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια τους το Clocks - το ίδιο τραγούδι που ερμήνευσαν στο σόου πριν από 20 χρόνια.

 

Video Url

 

Video Url