Lavender Haze: Η Taylor Swift μοιράζεται το νέο κινηματογραφικό της μουσικό βίντεο

Copyright Instagram @taylorswift

Η Taylor Swift μόλις μοιράστηκε το νέο μουσικό της βίντεο για το Lavender Haze, με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Laith Ashley. Το Lavender Haze είναι το πρώτο κομμάτι από το περσινό της άλμπουμ Midnights.

Σύμφωνα με το Consequence, «Το Lavender Haze βλέπει τη Swift να τραγουδά για τους ξεπερασμένους ρόλους των δύο φύλων. Ήταν επίσης εν μέρει εμπνευσμένο από την ίδια την ζωή της Swift,  η οποία έπρεπε να αποφύγει τις κακόβουλες φήμες και τα εξώφυλλα των ταμπλόιντ κατά τη διάρκεια της καριέρας της».

Η Taylor Swift  έγραψε επίσης στο Twitter για την κυκλοφορία του τραγουδιού: «Υπάρχει πολλή λεβάντα. Υπάρχει πολλή ομίχλη. Υπάρχει ο απίστευτος φίλος μου @laith_ashley με τον οποίο μου άρεζε πολύ να συνεργάζομαι». Στο βίντεο συμπρωταγωνιστεί ο τρανς ακτιβιστής και μοντέλο Laith Ashley ως ο ερωτικός σύντροφός της Taylor.

 

 

Το Lavender Haze είναι ένα όμορφο ποπ τραγούδι που μπορείτε να ακούσετε όταν κάνετε παρέα με φίλους ή απλά θέλετε να χαλαρώσετε μόνοι σας. Οι στίχοι είναι εμπνευσμένοι από τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων σχετικά με τη σχέση της Swift και του συντρόφου της, Joe Alwyn.

Το μουσικό βίντεο είναι διασκεδαστικό και μοναδικό όπως όλα τα μουσικά βίντεο της Swift. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, ο τίτλος ήταν μια κοινή φράση στη δεκαετία του 1950 που αναφερόταν στην κατάσταση του να είσαι ερωτευμένος.
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι συνάντησε για πρώτη φορά την έκφραση  "Lavender Haze" όταν παρακολουθούσε τη δεύτερη σεζόν και συγκεκριμένα το δωδέκατο επεισόδιο της διάσημης σειράς Mad Men. 

 

Video Url