If We Don't Have Each Other: Ο Smokey Robinson ανακοινώνει το νέο του άλμπουμ Gasms και μοιράζεται το πρώτο του σινγκλ

Copyright Instagram @smokeyrobinson

Ο Smokey Robinson κράτησε τον λόγο του και κυκλοφορεί  νέα μουσική. Μετά την επιστροφή του, ο ιδρυτής της θρυλικής δισκογραφικής εταιρίας Motown και τραγουδιστής των The Miracles κυκλοφόρησε το νέο του σινγκλ If We Don’t Have Each Other. Στους στίχους του τραγουδιού ο Robinson λέει στην σύντροφό του ότι δεν είναι ολοκληρωμένοι ο ένας χωρίς τον άλλον.

Συζητώντας τη διαδικασία επιλογής για το πιο πρόσφατο κομμάτι του, ο Robinson δήλωσε: «Επέλεξα αυτό το τραγούδι ως το πρώτο σινγκλ του νέου μου άλμπουμ επειδή είναι διαφορετικό μουσικά και έχει μια αίσθηση slide dance… που είναι κάτι άλλο από αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα. Έχει επίσης τον σημερινό ρυθμό που αγαπώ και ελπίζω να το κάνουν και όλοι οι άλλοι».

Σύμφωνα με την Mediabase, την υπηρεσία που καταγράφει και παρακολουθεί όσα τραγούδια παίζονται στους αμερικανικούς και καναδέζικους σταθμούς, το If We Don't Have Another αναμένεται να ταρακουνήσει το R&B ραδιόφωνο την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου.

Το νέο σινγκλ του Robinson είναι το βασικό κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ του, Gasms, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου. Σηματοδοτεί το πρώτο του άλμπουμ με νέο υλικό μετά το Time Flies When You're Having Fun του 2009, το οποίο περιλάμβανε εμφανίσεις από την India Arie, τον Carlos Santana και την Joss Stone.

Το Time Flies When You're Having Fun είχε δύο σινγκλ στο Billboard, τα Love Bath και That Place.

Το Gasms είναι ένα πολύ πιο σύντομο άλμπουμ από τον προκάτοχό του του 2009 και περιέχει μόνο εννέα τραγούδια. Επίσης, δεν έχει καμιά guest εμφάνιση, σε αντίθεση με το τελευταίο έργο του Robinson, το Smokey & Friends του 2014. Το άλμπουμ είχε διάφορες συνεργασίες με εκλεκτούς καλλιτέχνες, από τον John Legend και τη Mary J. Blige μέχρι την Ledisi και τον Miguel,  επαναηχογραφώντας κομμάτια από τον ιστορικό κατάλογό του και έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 στο Top R&B Albums του Billboard.

 

Video Url