Η Kristen Stewart θα σκηνοθετήσει τρία μουσικά βίντεο των Boygenius

Wikimedia Commons / Brian Gallagher

Σύμφωνα με το Far Out Magazine, η σταρ των Twilight, Kristen Stewart, θα σκηνοθετήσει τα τρία επόμενα  μουσικά βίντεο για το supergroup Boygenius. Ένα supergroup που αποτελείται από την indie folk τραγουδίστρια  Phoebe Bridgers, και τις κιθαρίστριες  Lucy Dacus και Julien Baker. Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους, The Record, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου. Θα είναι η συνέχεια του ομώνυμου EP του 2018.

Η είδηση της συνεργασίας με την Stewart ανακοινώθηκε σε ένα πρόσφατο ρεπορτάζ  του περιοδικού Rolling Stone που περιγράφει λεπτομερώς πως έγινε η συνάντηση. Σημειωτέον, η Kristen Stewart έχει προηγούμενη εμπειρία ως σκηνοθέτης, με τη ζωντανή εκδοχή του «Down Side of Me» του Chvrches, που κυκλοφόρησε το 2017.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ποια τραγούδια από το άλμπουμ The Record θα σκηνοθετήσει η Stewart, οι Boygenius κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα τρία σινγκλ την περασμένη εβδομάδα, τα «$20», «Emily I'm Sorry» και «True Blue». Αυτό οδήγησε ορισμένους θαυμαστές να πιστέψουν ότι αυτά θα είναι και τα κομμάτια που θα σκηνοθετήσει η διάσημη ηθοποιός.

 

Video Url

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο Rolling Stone, οι Boygenius αναφέρθηκαν σε ποιον θα ήθελαν να έχουν ως τέταρτο μέλος του συγκροτήματος και τα ονόματα που αναφέρθηκαν ήταν ο εγκέφαλος των Big Thief, Adrianne Lenker και η γιαπωνέζικης καταγωγής τραγουδίστρια Mitski.

«Η πρώτη μας επιλογή ήταν η Adrianne Lenker», είπε η Dacus. «Εν μέρει επειδή είναι ζώδιο του νερού και εμείς είμαστε γη, αέρας και φωτιά και εν μέρει επειδή είναι καλή». Στη συνέχεια η Bridgers πρόσθεσε: «Mitski ή Adrianne; Αυτές οι δύο με κρατούν ξύπνια για το τι είναι καλό και σωστό στον κόσμο και την τέχνη».

Η διαρκώς αυξανόμενη φήμη της Bridgers αναφέρθηκε επίσης, με την Dacus και την Baker να υποστηρίζουν τη σύντροφό τους και τον τρόπο που το αντιμετωπίζει. «Το χειρίζεται τόσο χαριτωμένα. Εγώ θα ένοιωθα πολύ περίεργα, αλλά αυτή έχει τέτοια διαύγεια», είπε η Dacus.

 

Video Url