With Or Without You-U2 (Songs Of Surrender)

Απλά αυτές οι ερμηνείες δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο σε τόσο μεγάλες επιτυχίες, από το Songs Of Surrender.

Οι U2 μοιράστηκαν τη δεύτερη προεπισκόπηση της επερχόμενης συλλογής τους «Songs Of Surrender» – ένα άλμπουμ με τραγούδια «επανασχεδιασμένα και ηχογραφημένα» από όλο τον κατάλογό τους – δίνοντας μια μοντέρνα στροφή στην κλασική επιτυχία τους «With Or Without You».

Το τραγούδι κυκλοφόρησε αρχικά τον Μάρτιο του 1987 ως το βασικό σινγκλ από το πέμπτο άλμπουμ τους, «The Joshua Tree». Ήταν απίστευτα επιτυχημένη, κατακτώντας την κορυφή των charts στην Ιρλανδία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, στην πατρίδα των U2 και κατακτώντας το Top Five στην Ολλανδία, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Φινλανδία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ισπανία.

Ενώ η νέα έκδοση του «With or Without You» διατηρεί τη μελαγχολική, μπαλαδόρη ατμόσφαιρα του πρωτότυπου, είναι πολύ πιο ωμή, με πιο πεντακάθαρη και πιο μινιμαλιστική παραγωγή – εστιασμένη σε μια κουραστική, βραδύκαυστη γραμμή ακουστικής κιθάρας – πλαισιώνει το συναίσθημα του Bono πρωταγωνιστικό φωνητικό.

Ακούστε το "Songs Of Surrender" redux του "With Or Without You" παρακάτω και, στη συνέχεια, συγκρίνετε το με την αρχική έκδοση:

Video Url