Πόσο κοντά είναι ο Ozzy Osbourne στο να χριστεί ιππότης

Copyright instagram @ozzyosbourne

Μια ακτιβίστρια που προσπάθησε τρεις φορές να αναδείξει τον Ozzy Osbourne ιππότη, είπε ότι έχει καλό λόγο να μην τα παρατήσει, αφού έλαβε μια επιστολή από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ομογενής από την Αυστραλία, Helen Maidiotis βρίσκεται πίσω από την καμπάνια για την ανάδειξη του τραγουδιστή των Black Sabbath στον τίτλο του ιππότη, η οποία έχει λάβει σχεδόν 35.000 υπογραφές μέχρι σήμερα. Η εν λόγω καμπάνια τρέχει από το 2013. Στην τελευταία της ενημέρωση, αποκάλυψε την ενθαρρυντική απάντηση που έλαβε από την Επιτροπή Διακρίσεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Όπως γνωρίζετε, ο κ. Osbourne ήταν υπό εξέταση για να χριστεί ιππότης εδώ και καιρό», αναφέρει η επιστολή. «Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν το έχει καταφέρει. Είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχει εξαιρετικά σκληρός ανταγωνισμός για τον πολύ περιορισμένο αριθμό των διαθέσιμων βραβείων. Το γεγονός ότι ο κ. Osbourne δεν έχει βραβευτεί μέχρι σήμερα δεν σημαίνει ότι η συνεισφορά του δεν εκτιμάται. Με περίπου 1.000 βραβεία και ακόμη περισσότερες υποψηφιότητες, δυστυχώς δεν είναι δυνατό για κάθε υποψήφιο, όσο πολύτιμη κι αν είναι η συνεισφορά του, να πετύχει».

«Ωστόσο, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η υπόθεσή του παραμένει υπό εξέταση αυτή τη στιγμή», συνεχίζει η επιστολή. «Εάν έχετε οποιεσδήποτε πρόσθετες υποστηρικτικές πληροφορίες που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας, θα ήσασταν ευπρόσδεκτοι να το κάνετε. Στη συνέχεια, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η υπόθεσή του θα συνεχίσει να εξετάζεται πλήρως και προσεκτικά».

Παρ' όλα αυτά, η απάντηση ενθουσίασε την Maidiotis, η οποία έγραψε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε να πιέζουμε με περισσότερες υπογραφές και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συνεχίσουμε να το διαδίδουμε. Επικοινωνήστε με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τους διαδικτυακούς ιστότοπους μουσικής κ.λπ. για να γράψετε άρθρα σχετικά με την ανάγκη να συμβεί αυτό για τον Ozzy Osbourne. Όσο περισσότερο πιέζουμε για προβολή, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητές για επιτυχία».

Η καταγραμμένη ακολασία του Osbourne συνδυάζεται με την επιδραστική και εξαιρετικά επιτυχημένη δισκογραφία του, καθώς ο Πρίγκιπας του Σκότους έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. «Επί πέντε δεκαετίες ο κ. Osbourne διασκεδάζει τον κόσμο με τη μουσική του», έγραψε η Maidiotis στην εισαγωγή της αναφοράς της. «Σας ζητώ λοιπόν σήμερα, μαζί με τους χιλιάδες άλλους ανθρώπους που υποστηρίζουν την εκστρατεία μου τα τελευταία οκτώ χρόνια και έχουν υπογράψει τις δύο προηγούμενες αναφορές, να εξετάσετε παρακαλώ τον κ. Osbourne και να του απονείμετε την τιμή του ιππότη για τις υπηρεσίες του στη μουσική και τη φιλανθρωπία τις τελευταίες πέντε δεκαετίες».