Οι Måneskin έστειλαν μήνυμα στους «haters» και έπαιξαν για πρώτη φορά κομμάτια από το RUSH!

Copyright instagram @maneskinofficial

«Ελπίζουμε να σας αρέσει ο νέος δίσκος, και αν δεν σας αρέσει – να πάτε να γαμ****τε».

Οι Måneskin έκαναν το ντεμπούτο τους με τραγούδια από το νέο άλμπουμ «RUSH!» και έστειλαν ένα μήνυμα στους «haters» τους με μια μίνι συναυλία στο Lafayette του Λονδίνο την Κυριακή.

Οι προηγούμενοι νικητές της Eurovision από την Ιταλία, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για το νούμερο ένα άλμπουμ αυτής της εβδομάδας πίσω από τους The Reytons και τους Black Star Riders, γιόρτασαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «RUSH!» με ένα πριβέ σόου της τελευταίας στιγμής στο Lafayette ως μέρος της σειράς Music Night του Youtube. Η πλήρης εκπομπή αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στο Youtube τις επόμενες εβδομάδες.

Ξεκινώντας το live με το πάνκικο «KOOL KIDS», το κουαρτέτο στη συνέχεια εκτέλεσε το πρόσφατο σινγκλ «GOSSIP» προτού ερμηνεύσει τραγούδια του νέου άλμπουμ «BABY SAID», «BLA BLA BLA» και «TIMEZONE» ζωντανά για πρώτη φορά – το καθένα ήδη να έχει γίνει από τα αγαπημένα μεταξύ των θαυμαστών τους.

«Αυτή θα είναι μια δύσκολη περιοδεία. Αυτά τα τραγούδια είναι δύσκολο να τραγουδηθούν», είπε ο frontman Damiano David νωρίς στο σετ. Μετά από μια θορυβώδη έξοδο στο «BLA BLA BLA», είπε στο κοινό: «Αυτό είναι το πιο αστείο τραγούδι όλων των εποχών και όποιος το κριτικάρει είναι χαζός».