Willie Nelson: Τον Απρίλιο στο Hollywood Bowl για τα 90 του χρόνια με πολλά μεγάλα ονόματα

Αυτή την άνοιξη, ο Αμερικανός καλλιτεχνικός  θησαυρός Willie Nelson θα γιορτάσει τα 90ά του γενέθλια. Σε μια καριέρα που πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του '50, ο Nelson δεν ήταν ποτέ αδρανής. Ακόμα κάνει περιοδείες και ακόμα ηχογραφεί. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Nelson ανακοίνωσε τα σχέδιά του να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ, το αφιέρωμα του Harlan Howard, I Don't Know A Thing About Love. Ο Willie Nelson ήταν πάντα καλλιτέχνης της κάντρι, αλλά η μουσική του έχει ξεπεράσει όλα τα γνωστά όρια και μπορείτε να δείτε αυτή την απήχηση στην εκπληκτικά ευρεία σύνθεση για τον εορτασμό των 90ων γενεθλίων του Nelson, που θα έρθει στο Hollywood Bowl τον Απρίλιο.

Τα πραγματικά 90ά γενέθλια του Willie Nelson είναι 29/4 και η εκπομπή γενεθλίων του, που ονομάστηκε Long Story Short, θα παίξει στο Hollywood Bowl για δύο νύχτες, 29/4-30. Θα παίξει ο ίδιος ο Nelson και στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονται επίσης οι Snoop Dogg, Beck, Sturgill Simpson, the Chicks, Leon Bridges, Kacey Musgraves, Margo Price, Miranda Lambert, Chris Stapleton, Tyler Childers, Orville Peck, Rosanne Cash, Sheryl Crow, Ο Bobby Weir, η Norah Jones, ο Tom Jones, ο Ziggy Marley, ο Billy Strings, ο Lyle Lovett, η Edie Brickell και ο γιος του Willie, Lukas Nelson, μεταξύ πολλών άλλων. Ακόμα περισσότεροι καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον όνομα στη σύνθεση είναι ο παλιός φίλος του Willie Nelson, Neil Young, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από το 2019 και ο οποίος έχει πει ότι δεν αισθάνεται ακόμα ασφαλής στις περιοδείες στην εποχή της πανδημίας. Ίσως ο Young έχει καταλάβει τα σχέδιά του για μια βιώσιμη επιστροφή στις ζωντανές εμφανίσεις ή ίσως απλώς ένιωθε ότι δεν θα μπορούσε να χάσει αυτές τις δύο μεγάλες βραδιές.