Ο Corey Taylor ξεκινά την ηχογράφηση του δεύτερου σόλο άλμπουμ του. «Κανείς δεν είναι έτοιμος για αυτό που πρόκειται να ακούσει»

Copyright Instagram @coreytaylor

«Υπάρχουν στοιχεία από τους Slipknot. Υπάρχουν στοιχεία από τους Stone Sour. Υπάρχουν στοιχεία από το CMFT».

Ο frontman των Slipknot, Corey Taylor, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει να εργάζεται σε ένα νέο σόλο άλμπουμ - τη συνέχεια του ντεμπούτου του CMFT του 2020.
Ο μπασίστας Eliot Lorango αποκάλυψε αρχικά ότι ήταν στο στούντιο με τον Taylor την περασμένη εβδομάδα και ότι τα πράγματα ακούγονταν «ριζοσπαστικά». Στη συνέχεια, ο Taylor επιβεβαίωσε την είδηση με ένα μήνυμα στο Twitter.

«Μουσικά, είναι πιο σκληρό», είπε ενθουσιασμένος ο Taylor, καθώς οδηγούσε προς στο στούντιο. «Είναι πιο γρήγορο, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα από το πρώτο άλμπουμ. Έτσι, υπάρχουν στοιχεία από τους Slipknot. Υπάρχουν στοιχεία από τους Stone Sour. Υπάρχουν στοιχεία από το CMFT. Υπάρχουν στοιχεία από τα πράγματα που κάνω εδώ και χρόνια».

Και συνέχισε: «Όλα αυτά που πάντα ήθελα να κάνω, αυτά κάνουμε. Απλώς το βελτιώνω και ακούγεται τόσο καλό που δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο ενθουσιασμένος είμαι που ξεκινάω με αυτό. Σήμερα είναι η μέρα. Ας ξεκινήσουμε».

Καθώς κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να μπαίνει στο στούντιο, ο Taylor κατέληξε: «Είμαι τόσο σοβαρός όσο μια καρδιακή προσβολή. Κανείς δεν είναι έτοιμος για αυτό που πρόκειται να ακούσει. Αλλά πρώτα, πρέπει να το ηχογραφήσουμε».

Ο Taylor είπε προηγουμένως στον Eddie Trunk του SiriusXM ότι είχε έτοιμα 15 τραγούδια για το νέο άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων δύο που είχαν ήδη παιχτεί ζωντανά (Beyond και Breath of Fresh Smoke).

 

Video Url

 

Εν τω μεταξύ, ο Taylor και οι Slipknot κυκλοφόρησαν το THE END.SO FAR  το 2022, και ο Shawn "Clown" Crahan υπαινίχθηκε ότι το περίφημο ακυκλοφόρητο άλμπουμ του συγκροτήματος Look Outside Your Window θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το 2023 μετά τη λήξη της συμφωνίας των Slipknot με την Roadrunner Records τον Απρίλιο. Για τους λάτρεις του Taylor και των Slipknot, πρόκειται να είναι μια καλή χρονιά.