Ο Axl Rose, o Billy Corgan και η Alanis Morissette τιμούν τη Lisa Marie Presley

Ο Axl Rose αποκάλεσε την Presley «μια όμορφη και καλή ψυχή» στον επικήδειό του.

Ο Axl Rose, ο Billy Corgan και η Alanis Morissette ήταν μεταξύ των μουσικών που έπαιξαν στην επιμνημόσυνη τελετή για τη Lisa Marie Presley στο Graceland την Κυριακή. Η αείμνηστη κόρη του Elvis και της Priscilla Presley πέθανε στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 54 ετών.

Ο Axl, ενός στενός φίλος της Lisa Marie εδώ και πολλά χρόνια, εκφώνησε έναν επικήδειο πριν από το μουσικό του αφιέρωμα, λέγοντας ότι «η Lisa αγαπούσε πολύ την οικογένειά της και προστάτευε έντονα τον πατέρα της, την κληρονομιά του και τόσο την αγάπη της γι' αυτόν όσο και την αγάπη του γι' αυτήν». Την αποκάλεσε «όμορφη και καλή ψυχή» και πρόσθεσε ότι «ήταν εξαιρετικά περήφανη, όσο περήφανη θα μπορούσε να είναι κανείς ποτέ, για τον πατέρα της και τα πολλά επιτεύγματά του, τη θέση του στη μουσική και την αμερικανική και παγκόσμια ιστορία». Ο frontman των Guns N' Roses ακολούθησε τις δηλώσεις του με μια σόλο διασκευή του «November Rain» στο πιάνο.

 

Video Url

 

Νωρίτερα, ο Billy Corgan ξεκίνησε την παράσταση με την ακουστική μπαλάντα των Smashing Pumpkins, «To Sheila» από το άλμπουμ Adore του 1998. Η Alanis Morrisette εκτέλεσε επίσης μια συγκλονιστική ερμηνεία του «Rest», το οποίο πρωτοτραγούδησε στην επιμνημόσυνη τελετή για τον τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington το 2017 και κυκλοφόρησε επίσημα το 2021 στα πλαίσια της Ημέρας Δράσης για την Ψυχική Υγεία. 

Η Lisa Marie Presley θα ταφεί στο Graceland δίπλα στον γιο της, Benjamin Keough, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020.