Taylor Swift: «Η περιοδεία με τους Paramore είναι ένα όνειρο για μένα»

Wikimedia Commons / Cosmopolitan UK & Bellasnowdon

«Το να έχω τους Paramore μαζί μου στην περιοδεία είναι μεγάλη τιμή».

Η Taylor Swift γνωρίζει τη Hayley Williams από τότε που ήταν και οι δύο έφηβες τραγουδίστριες στο Nashville με την Swift να δηλώνει στο Billboard ότι η συνεργασία με τους Paramore για το "The Eras Tour" είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Το να έχω τους Paramore μαζί μου στην περιοδεία είναι μεγάλη τιμή», είπε η Swift. «Ήρθαμε ο ένας δίπλα στον άλλο ως έφηβοι του Νάσβιλ γράφοντας τη δική μας μουσική, οπότε είναι πολύ ιδιαίτερο να ξεκινήσουμε την περιοδεία μαζί, σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα. Απλώς θυμάμαι ότι συνεχώς εμπνέομαι από τη γραφή, την πρωτοτυπία και την καλλιτεχνική τους ακεραιότητα».

Η Taylor Swift πρόσθεσε: «Η Hayley είναι τόσο καθηλωτική ερμηνεύτρια διότι είναι τόσο πολύπλευρη, τολμηρή και απόλυτα συγκροτημένη. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με αυτό τον τρόπο».

«Όταν ήμασταν 19 και η Swift ήταν τραγουδίστρια της κάντρι εκείνη την εποχή μου είπε ότι ήθελε να γίνει σαν την Carole King», είπε η Williams. «Και είπα: Ουάου, αυτό είναι τρελό να το λες. Διότι ήμασταν παιδιά.Αυτή η γυναίκα υπερβαίνει όλες τις πτυχές της ποπ κουλτούρας και βοηθά στη διαμόρφωση της».

Όσων αφορά στην επερχόμενη συναυλία η Hayley Williams πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά τεράστιο. Είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς. Δεν μπορούμε να περιμένουμε». Άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην περιοδεία της Taylor Swift, "The Eras Tour" είναι οι HAIM, Phoebe Bridgers, MUNA και beabadoobee. 

Video Url