Αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλια του Piers Morgan προς την Madonna με αφορμή την επερχόμενη περιοδεία της

Wikimedia Commons / iDominick Facebook @Madonna

«Έχει καταντήσει  η ντροπή της παγκόσμιας ψυχαγωγίας»

Τα σχόλια του Piers Morgan σχετικά με τις στιλιστικές επιλογές της Madonna έχουν επικριθεί ως «μισογυνικά» από ορισμένους θεατές. Ο διάσημος παρουσιαστής είπε στο TalkTV την Τετάρτη ότι δεν του έκανε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο το ποπ είδωλο ανακοίνωσε την 40η επετειακή της περιοδεία, η οποία συνοδεύτηκε από ένα βίντεο με τη συμμετοχή διάσημων καλλιτεχνών, όπως οι Diplo, Jack Black, Lil Wayne και Amy Schumer.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας της, ο Morgan κατηγόρησε τη Madonna ότι «προσπαθεί να μετατραπεί σε σεξουαλική γατούλα ενώ είναι στα εξήντα της» και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες που η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί στο παρελθόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας στον Jeremy Kyle, ο Morgan είπε: «Πιστεύω ότι έχει γίνει ένα ανθρώπινο ναυάγιο, μια ντροπή στην ιστορία της παγκόσμιας ψυχαγωγίας».
Ένα άτομο έγραψε στο Twitter ως απάντηση: «Νομίζω ότι ο Piers θα πρέπει να κλείσει το στόμα του και να ξεχάσει αν οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες πρέπει να καλύπτουν το σώμα τους», ενώ ένας άλλος κάλεσε τον παρουσιαστή να «ζητήσει συγγνώμη για τα μισογυνικά σχόλιά του σχετικά με τη Μαντόνα που την αποκάλεσε ένα ιδρωμένο χάλι». 

Σε άλλο σημείο, κάποιος έγραψε: «Ο Piers Morgan που κάνει χονδροειδείς παρατηρήσεις για την ηλικία της Μαντόνα δεν είναι κάτι καινούργιο, αν σκεφτεί κανείς ότι κάνει χονδροειδείς παρατηρήσεις για εκείνη από τότε που ήταν στα τριάντα της». Ο Morgan ισχυρίστηκε ότι θα έλεγε το ίδιο για τους μεγαλύτερους σε ηλικία άντρες μουσικούς. Ένας άλλος χρήστης του Twitter ρώτησε: «Θα το λέγατε αυτό για τον Mick Jagger ή τον Rod Stewart;»

Πέρυσι, ο παρουσιαστής αποκάλεσε τη Μαντόνα «attention-seeker» και «εντελώς γελοία». Μέχρι στιγμής η Madonna δεν έχει απαντήσει στα σχόλια του Morgan. 
Οι δηλώσεις του Piers Morgan για τη Madonna ακολουθούν τα σχόλια του πρώην παρουσιαστή του Top Gear, Jeremy Clarkson για τη Meghan Markle.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Grand Tour προκάλεσε τεράστια αντίδραση πέρυσι αφού έγραψε μια στήλη στην εφημερίδα The Sun, όπου αναφέρθηκε σε μια σκηνή από το Game Of Thrones, όταν μιλούσε για τη Markle.

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια καθώς είμαι ξαπλωμένος, τρίζοντας τα δόντια μου και σκεφτόμενος τη μέρα που θα την αναγκάσουν να παρελάσει γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία, ενώ τα πλήθη φωνάζουν “Ντροπή” και πετώντας περιττώματα πάνω της», έγραψε.

 

Wikimedia Commons / Petr Magera

Η στήλη συγκέντρωσε σχεδόν 21.000 καταγγελίες και έγινε το άρθρο με τα περισσότερα παράπονα, με πολλές διασημότητες να μιλούν εναντίον του Clarkson. Ο παρουσιαστής απάντησε τότε: «Νοιώθω πολύ άσχημα που προκάλεσα τόσο μεγάλο κακό και θα είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον». Αυτή την εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι η Amazon σχεδιάζει να διακόψει τις σχέσεις της με τον Clarkson.