Νέα εποχή για τους Rolling Stones. Εντάχθηκαν στο TikTok

Wikimedia Commons / Raph_PH

Οι χρήστες μπορούν πλέον να επεξεργαστούν επιτυχίες όπως το Start Me Up και το It's Only Rock 'N Roll (But I Like It).

Οι TikTokers μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στον πλήρη μουσικό κατάλογο των rock icons μέσω της πλατφόρμας. Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν διασκευές και remix των επιτυχιών του συγκροτήματος, όπως τo Start Me Up, το It’s Only Rock «N Roll (But I Like It) και το Miss You. 

Ο τραγουδιστής Mick Jagger ανοίγει επίσης τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ακολουθώντας τον Keith Richards που εντάχθηκε στην πλατφόρμα πέρυσι. Οι θαυμαστές μπορούν να ακολουθήσουν και τους δύο λογαριασμούς, καθώς και το επίσημο κανάλι του συγκροτήματος, το οποίο θα περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο από τα παρασκήνια συναυλιών, ηχογραφήσεις στο στούντιο και πολλά άλλα.

@therollingstones Time to dress like the Stones… we’ll be sharing some of your creations. Show us at #TheRollingStones ♬ It's Only Rock'n'Roll (But I Like It) - The Rolling Stones

Οι Rolling Stones δημοσίευσαν τα πρώτα τους βίντεο, τα οποία περιλαμβάνουν σπάνια πλάνα αρχείου και ενθαρρύνουν επίσης τους θαυμαστές να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να ντυθούν όπως το συγκρότημα. Ένα νέο playlist που επιμελήθηκε το συγκρότημα είναι τώρα διαθέσιμο, με 44 επιτυχίες από τον κατάλογό τους, συμπεριλαμβανομένων των Angie, Beast Of Burden και άλλα.

@therollingstones Time to move like the Stones… we’ll be sharing some of your creations. Show us at #TheRollingStones #MickJagger #KeithRichards ♬ Start Me Up - The Rolling Stones

Το TikTok λανσάρει επίσης το επίσημο hashtag #TheRollingStones για να γιορτάσει την ιστορική αυτή στιγμή που οι ροκ θρύλοι εντάχθηκαν στην πλατφόρμα. Εν τω μεταξύ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα το συγκρότημα μοιράστηκε μια νέα ζωντανή έκδοση του Wild Horses από το επερχόμενο live άλμπουμ τους GRRR Live!

Το GRRR Live! κυκλοφορεί στις 10 Φεβρουαρίου και γιορτάζει μια ξεχωριστή ζωντανή εμφάνιση από την 50η επετειακή περιοδεία του συγκροτήματος, 50 and Counting από το 2012. Το σόου, The Rolling Stones: One More Shot, το οποίο έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2012 στο Prudential Centre στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ, μεταδόθηκε αρχικά ως pay-per-view και θα κυκλοφορήσει ως τριπλό βινύλιο και διπλό CD,  τόσο σε DVD όσο και σε Blu-Ray.

 

Video Url