Metal Kingdom. Οι BABYMETAL κυκλοφορούν νέο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους The Other One

Copyright Facebook @BABYMETAL

Οι BABYMETAL μας προσφέρουν μια πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο τέταρτο άλμπουμ τους, The Other One. Μετά από τα πρόσφατα singles Divine Attack - Shingeki και Monochrome, οι metallheads από την Ιαπωνία κυκλοφόρησαν σε single το πρώτο κομμάτι του δίσκου, METAL KINGDOM.

 

Video Url

 

Το The Other One με ημερομηνία κυκλοφορίας 24 Μαρτίου έχει περιγραφτεί από το συγκρότημα ως ένα concept άλμπουμ και έχει κυκλοφορήσει ένα trailer που περιλαμβάνει αποσπάσματα και των 10 τραγουδιών του δίσκου. Δεν είμαστε ακόμα εκατό τοις εκατό σίγουροι για το ποια μπορεί να είναι η ιστορία του δίσκου, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό το απόσπασμα από τις δηλώσεις του συγκροτήματος θα μας διαφωτίσουν.

«Πέρυσι οι BABYMETAL απομονώθηκαν από τον κόσμο μετά από ένα επιτυχημένο ταξίδι 10 ετών. Τον Απρίλιο του 2022, το άλμπουμ The Other One, ένα έργο με σκοπό να αποκαταστήσει το συγκρότημα, έβαλε τους BABYMETAL σε έναν εικονικό κόσμο που ονομάζεται METALVERSE. Συνολικά 10 τραγούδια έχουν δημιουργηθεί, με κάθε τραγούδι να αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό concept που βασίζεται σε 10 ξεχωριστούς παράλληλους κόσμους. Το επερχόμενο άλμπουμ περιλαμβάνει αυτά τα ολοκαίνουργια κομμάτια για να ζήσουμε μια διαφορετική ιστορία BABYMETAL που κανείς δεν γνώριζε».

Μπορείτε παρακάτω να δείτε το trailer και να ακούσετε μόνοι σας τα αποσπάσματα.

Video Url