Stevie Nicks, Paul McCartney, John Fogerty και άλλοι στο νέο ροκ άλμπουμ της Dolly Parton

Copyright instagram @dollyparton

Η Dolly Parton επιβεβαίωσε την λαμπρή λίστα καλεσμένων που πρόκειται να εμφανιστούν στο επερχόμενο ροκ άλμπουμ της, συμπεριλαμβανομένων των Paul McCartney, Stevie Nicks, John Fogerty, Pink και Brandi Carlile.

Την Τρίτη, η θρυλική τραγουδίστρια της country εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο του «The View» και συζήτησε το πολυαναμενόμενο project  της, λέγοντας στη παρουσιάστρια Joy Behar: «Αν πρόκειται να είμαι στο Rock and Roll Hall Of Fame, καλύτερα να κάνω κάτι για να το κερδίσω. Ετοιμάζω λοιπόν ένα rock ‘n’ roll άλμπουμ και έχω μαζί μου πολλούς από τους ροκ σταρ που γνώρισα εκείνο το βράδυ».

Η Parton είπε ότι αυτή και ο McCartney ερμηνεύουν μαζί ένα τραγούδι και επιπλέον αποκάλυψε ότι το τραγούδι της με την Nicks είχε ολοκληρωθεί το προηγούμενο βράδυ. Η Parton είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο νέος δίσκος της, με τίτλο "Rock Star", θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Θα αποτελείται από κλασικές ροκ διασκευές και original κομμάτια, ενώ ο Steve Perry και ο Steven Tyler λέγεται ότι θα είναι επίσης μέρος του άλμπουμ.

Σε μια εμφάνισή της τον Δεκέμβριο στο "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", η Parton είπε ότι το άλμπουμ «θα έχει πολλά υπέροχα, εμβληματικά τραγούδια όπως το Purple Rain του Prince, το I Can’ t Get No Satisfaction των Rolling Stones, το Stairway to Heaven από τους Led Zeppelin και το Free Bird των Lynyrd Skynyrd.

Είπε επίσης στην εκπομπή The View ότι προσπαθούσε να πείσει τον Mick Jagger να παίξει σε μια διασκευή του Satisfaction, αλλά αντ' αυτού, «Η Pink και η Brandi Carlile θα τραγουδήσουν μαζί μου το συγκεκριμένο τραγούδι». Η Pink και η Carlile ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εμφανιστούν με την Parton στο φθινοπωρινό της Rock and Roll Hall of Fame.

Η Parton είχε αρχικά αρνηθεί αυτή την τιμή, λέγοντας ότι η καριέρα της βασιζόταν κυρίως στη μουσική της country και ότι υπήρχαν άλλοι καλλιτέχνες που άξιζαν περισσότερο από αυτήν. Ανεξάρτητα από αυτό, οι ψηφοφόροι ζήτησαν την Parton και έτσι εισήχθη τον Νοέμβριο, με αποτέλεσμα την κυκλοφορία του επερχόμενου ροκ άλμπουμ της.

Video Url