Ο Adam Lambert δεν συμφωνεί με τον Theo James στο ρόλο του George Michael σε πιθανή βιογραφική ταινία

Copyright @instagram theojamesit / adamlambert

«Άλλος ένας straight άντρας που παίζει έναν gay».

Ο Adam Lambert άσκησε κριτική στην επιλογή του Theo James να υποδυθεί τον George Michael στην νέα βιογραφική ταινία για τον διάσημο ποπ τραγουδιστή κυπριακής καταγωγής.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι μια βιογραφική ταινία που καταγράφει τη ζωή του frontman των Wham! ήταν στα σκαριά με τον πρωταγωνιστή του The White Lotus να είναι φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Όταν η είδηση κοινοποιήθηκε στο προφίλ του Advocate στο Instagram, ο Lambert δεν συμφώνησε με το πιθανό casting στα σχόλια. «Ναι, άλλος ένας straight άντρας που παίζει έναν θρυλικό gay», έγραψε ο Adam Lambert.

 

 

Το σχόλιο του Lambert φαίνεται ότι αναφέρεται στις πρόσφατες βιογραφικές ταινίες Bohemian Rhapsody και Rocketman, όπου ο Freddie Mercury και ο Elton John υποδύονται από τον Rami Malek και τον Taron Egerton αντίστοιχα.

Ο Theo James εξέφρασε ενδιαφέρον να υποδυθεί τον George Michael κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Watch What Happens With Andy Cohen πριν μερικές μέρες. Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να παίξει τον αείμνηστο τραγουδιστή σε μια πιθανή βιογραφική ταινία, ο James είπε: «Ναι, θα μου άρεσε αυτό. Είναι ένα εικονίδιο. Είναι λίγο Έλληνας και εγώ είμαι λίγο Έλληνας», είπε ο ηθοποιός.

Μετά από αναφορές για την βιογραφική ταινία, η George Michael Entertainment, η εταιρία που έχει αναλάβει να διαχωριστεί την περιουσία του George Michael αρνήθηκε έκτοτε ότι ενέκρινε το πιθανό έργο. «Προς όλους τους θαυμαστές του George και τους λάτρεις της μουσικής του, δημοσιεύτηκε μια ιστορία που δηλώνει ότι η οικογένεια του George Michael έχει υποστηρίξει μια λεγόμενη βιογραφία για τη ζωή του», αναφέρεται σε δήλωση της η GME.

«Εκ μέρους της οικογένειας του George και της GME θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτή την ιστορία, δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτό το έργο και δεν θα το εγκρίνουμε με κανέναν τρόπο».

Χωρίς την έγκριση της οικογένειας του Michael, δεν είναι σίγουρο ότι το project θα προχωρήσει. Είναι επίσης αβέβαιο εάν θα επιτραπεί σε κάποια πιθανή ταινία να χρησιμοποιήσει τη μουσική του τραγουδιστή.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται μια βιογραφική ταινία της Amy Winehouse από τον σκηνοθέτη Sam Taylor-Johnson, όπου την τραγουδίστρια θα υποδυθεί η σταρ του Industry, Marisa Abel.