«Δεν ισχύουν όσα γράφονται για τα κέρδη από το OnlyFans», δήλωσε η Iggy Azalea

Copyright instagram @thenewclassic

Η Iggy Azalea βρήκε άλλον έναν τρόπο για να βγάζει χρήματα εκτός από την μουσική της— το OnlyFans.

Ωστόσο, η 32χρονη ράπερ διαψεύδει τους ισχυρισμούς ότι κέρδισε πάνω από 300.000 δολάρια την πρώτη μέρα της στη συνδρομητική πλατφόρμα, αριθμός που έχει αναφερθεί από πολλά sites τις τελευταίες ώρες.

«Lol, απλά λέτε ανοησίες σε αυτό το σημείο γιατί αυτός ο αριθμός δεν ισχύει», έγραψε στο Twitter ως απάντηση σε μια ανάρτηση που ισχυριζόταν ότι η καλλιτέχνιδα κέρδισε 307.000 δολάρια την πρώτη της μέρα στο OnlyFans .

Χρεώνοντας συνδρομή 25 δολάρια το μήνα, η Αυστραλή μουσικός προσφέρει φωτογραφίες και βίντεο χωρίς λογοκρισία από τα έργα τέχνης της, την ποίηση που γράφει και τα υπόλοιπα projects της. Την περασμένη εβδομάδα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε της συνεργασίας της με το OnlyFans ως κομμάτι προώθησης για το επερχόμενο έργο της Hotter Than Hell.

«Ομολογουμένως, ποτέ δεν ήξερα ότι το OnlyFans ήταν ένα μέρος όπου μπορούσα να είμαι δημιουργική οπότε δεν περίμενα να συνεργαστώ μαζί τους στο μεγαλύτερο project μου μέχρι σήμερα», δήλωσε η Azalea, προσθέτοντας, «Δουλεύω στο Hotter Than Hell εδώ και έξι μήνες ήδη και είμαι γεμάτη ενθουσιασμό και προσμονή να αρχίσω να το αποκαλύπτω στον κόσμο, σιγά – σιγά. Αισθάνομαι ενθουσιασμένη και δεν ανησυχώ για τη  δημιουργικά περιοριστική λογοκρισία που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι καλλιτέχνες όταν μοιράζονται δουλειά σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες».

Το νέο της multimedia project Hotter Than Hell x OnlyFans κυκλοφόρησε στις 13 Ιανουαρίου. Το project θα διαρκέσει ένα χρόνο και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2023.

Το έργο συνδυάζει μουσική, εικονογράφηση, ποίηση, φωτογραφία και βίντεο, ενώ το περιεχόμενο μπορεί να περιγραφτεί δημιουργικό, αλλά ταυτόχρονα απολογητικά σκανδαλώδες και πικάντικο.

«Το έργο είναι τολμηρό και διασκεδαστικό – το ίδιο και η συνεργασία με τον Ian Woods – νομίζω ότι θα εκπλήξει πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε η Azalea.
Μέρη του Hotter Than Hell θα αποκαλύπτονται όλο το χρόνο μέσα από το προφίλ της στο OnlyFans, κομμάτι-κομμάτι. Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές συνεργασίες με παραγωγούς, εικαστικούς καλλιτέχνες καθώς και φωτογράφους μόδας.