Το Pop Art των Pet Shop Boys στα πιο ακριβά CD που έχουν πουληθεί ποτέ στο Discogs

Wikimedia Commons / Ceoil

Ένα CD των βρετανών Pet Shop Boys από το 2003 έχει γίνει ένα από τα πιο ακριβά που πουλήθηκαν ποτέ στο Discogs.

Το «Pop Art: The Hits – 5 Songs From Our History» κυκλοφόρησε μέσω της Parlophone αποκλειστικά στην Ιαπωνία πριν από δύο δεκαετίες και περιορίστηκε σε 25 μόλις αντίτυπα.

Το CD συγκεντρώνει μερικά από τα καλύτερα και πιο αγαπημένα κομμάτια του συγκροτήματος από όλη την καριέρα τους, συμπεριλαμβανομένων των «West End Girls» και «Always On My Mind».

Μια νέα λίστα από την Discogs που συγκεντρώνει τα 50 πιο ακριβά CD που πωλούνται στο δημοφιλές site μεταπώλησης, βλέπει το «Pop Art: The Hits – 5 Songs From Our History» να βρίσκεται στο ένατη θέση με αξία πώλησης στα 2.309 δολάρια.

Το πιο ακριβό CD στη λίστα είναι το «Falling Hearts» του heavy metal συγκροτήματος Runner, που πωλήθηκε για 3.000 δολάρια με το «Smile» του Michael Jackson, το «The Battlefield» του Eastside και το «Wish You Were Here» των Pink Floyd να συμπληρώνουν την λίστα.

Οι Pet Shop Boys ανακοίνωσαν πρόσφατα νέες ημερομηνίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη για την περιοδεία «Dreamworld: The Greatest Hits Live».

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στη Ρώμη στις 13 Ιουνίου, με επιπλέον στάσεις στο Δουβλίνο, το Παρίσι, το Ελσίνκι και την Κοπεγχάγη, πριν ολοκληρωθεί στο Γκέτεμποργκ στις 9 Ιουλίου.

Οι νέες ημερομηνίες περιλαμβάνουν επίσης ένα επιπλέον σόου στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Μπράιτον στις 26 Ιουνίου, ενώ οι προηγούμενες ανακοινώσεις περιλαμβάνουν το OVO Arena Wembley στις 17 Ιουνίου, με συναυλίες να ακολουθούν στο Aberdeen, το Liverpool και το Leeds.

 

Video Url