Belle and Sebastian- "I Don't Know What You See in Me"

Από το άλμπουμ 'Late Developers' 

Σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά το τελευταίο τους άλμπουμ  A Bit of Previous , οι Belle και ο Sebastian επιστρέφουν με ένα νέο άλμπουμ που ονομάζεται Late Developers . 

Με 11 τραγούδια, το  Late Developers  ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των ίδιων συνεδριών με το  A Bit of Previous. Όμως, όπως γράφει ο punk rocker και σούπερ φαν των B&S, Jeff Rosenstock, τις νότες του άλμπουμ Late Developers ,«δεν τις αισθάνονται σαν μια συλλογή από τραγούδια που δεν ήταν αρκετά καλά για να βγουν στον «πραγματικό» δίσκο», αντίθετα παραπέμπουν στο ελευθερία και επάρκεια ικανών ζωγράφων σε «έναν καμβά μεγάλου μεγέθους».

Το βασικό σινγκλ "I Don't Know What You See In Me" θέτει σε εφαρμογή αυτή τη μεταφορά, αντικαθιστώντας το τυπικό indie-pop jangle της Belle και του Sebastian με μια μεγάλη δόση synth-pop λάμψης της δεκαετίας του '80. Τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος γνωρίζουν ότι αυτός είναι ένας απροσδόκητος ήχος από αυτούς, και αυτό έρχεται εν μέρει χάρη σε ένα συν-σεναριογράφο από τον παραγωγό Peter Ferguson, γνωστό και ως συνάδελφο Γλασβέγη Wuh Oh.

Video Url