Ο Master Peace κυκλοφορεί το νέο single Veronica από το επερχόμενο EP Peace Of Mind

Copyright instagram @masterpeaceldn

«Το Veronica είναι ένα νεανικό κομμάτι που αποτυπώνει την εφηβική αγάπη και το συναρπαστικό συναίσθημα που έρχεται με νέες καταστάσεις».

Με μια δήλωσή του σχετικά με το νέο σινγκλ, ο Master Peace εξήγησε ότι δημιούργησε το τραγούδι κάνοντας free style, αφού συνέλαβε την μελωδία του riff εμπνευσμένος από τα πλήθη του φεστιβάλ το περασμένο καλοκαίρι.

Video Url

 

Όπως δήλωσε: «Το Veronica αντιπροσωπεύει ένα νέο πείραμα για τον Master Peace. Αφού βρήκε το riff εμπνευσμένο από τα θορυβώδη πλήθη του φεστιβάλ, μπήκε στο δωμάτιο ηχογράφησης χωρίς έτοιμους στίχους και απλά έκανε free style. Οι πρώτοι στίχοι ήρθαν γρήγορα και ένιωσε ότι έπιασε το λαχείο».

Peace Of Mind EP – Tracklist

Country Life
Achilles’ Heel
Veronica    
Groundhog Day
Kaleidoscope

Το Peace Of Mind EP θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου μέσω της PMR Records. 

 

 

Μιλώντας για το νέο EP, ο Master Peace είπε: «Νιώθω ότι πάντα φοβόμουν να πω πραγματικά αυτό που θέλω ή αυτό που πραγματικά νιώθω. Τώρα θα πω αυτό που θέλω και ο καθένας μπορεί να το πάρει όπως θέλει».

Για να υποστηρίξει την κυκλοφορία του EP, ο ράπερ θα περιοδεύσει επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο, συμπεριλαμβανομένου ενός headline σόου στο XOYO του Λονδίνου στις 21 Μαρτίου.