Teledisko: Το μικρότερο nightclub του κόσμου ανοίγει στη Μαδρίτη

teledisko.com

Πέντε ακόμη telediskos  υπάρχουν στο Βερολίνο.

Το teledisko, που θεωρείται ως το «μικρότερο νυχτερινό κέντρο στον κόσμο», μεγέθους μόλις ενός τετραγωνικού μέτρου, ήρθε και στην Μαδρίτη. Πέντε μικροσκοπικά νυχτερινά κέντρα έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Βερολίνο της Γερμανίας και το παράρτημα της Μαδρίτης είναι το πρώτο που ανοίγει στο εξωτερικό.

«Το teledisko είναι η μικρότερη ντίσκο στον κόσμο», αναφέρει ο ιστότοπος της γερμανικής εταιρίας. «Μπορείτε να διαλέξετε το αγαπημένο σας τραγούδι εισάγοντας ένα νόμισμα, στη συνέχεια να εκτυπώσετε απευθείας μια φωτογραφία και να κατεβάσετε ένα βίντεο μέσω ενός link. Ό,τι συμβαίνει στο teledisko μένει στο teledisko. Χορέψτε σαν να μην υπάρχει αύριο».

Οι λάτρεις του χορού μπορούν να παίξουν τραγούδια όπως το «Dancing Queen» των ABBA, το «Umbrella» της Rihanna και το «Barbie Girl» της Aqua, να τραβήξουν φωτογραφίες όπως θα έκαναν σε ένα φωτογραφικό θάλαμο και να αλλάξουν τα εφέ, όπως τον φωτισμό ή μια περιστρεφόμενη μπάλα ντίσκο και να χρησιμοποιήσουν την μηχανή ομίχλης».

Το κλαμπ χωράει τρία άτομα και η εμπειρία διαρκεί μόλις τρία λεπτά αφού επιλεγεί το τραγούδι από την εξωτερική οθόνη. Το teledisko της Μαδρίτης είναι προς το παρόν δωρεάν. Η εταιρεία διαθέτει επίσης τρεις κινητούς telediskos προς ενοικίαση και μπορούν να αποσταλούν σε όλο τον κόσμο για οποιαδήποτε εκδήλωση.