Παρακολουθήστε την Dolly Parton και την Kelly Clarkson να τραγουδούν το εμβληματικό «9 to 5»

Η Dolly Parton ζήτησε από την Kelly Clarkson να ηχογραφήσει ένα ντουέτο του κλασικού σινγκλ του 1980, «9 to 5» που επανεκτελλέστηκε σαν μια ζοφερή ποπ μπαλάντα για το ντοκιμαντέρ της «Still Working 9 to 5». Τώρα, μετά την τελευταία επανάληψη του Kellyoke στο Kelly Clarkson Show, η οικοδέσποινα μπορεί να προσθέσει το ντουέτο αυτό στη λίστα με τα επιτεύγματα για τα οποία αξίζει να καυχηθεί.

 

Αλλά η Clarkson και η Parton δεν επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν την πρώτη ζωντανή εμφάνιση του ντουέτου τους στο ντοκιμαντερ, για να μην χαλάσει τον σκοπό του τραγουδιού το οποίο μιλάει για την εργατική τάξη. Αντίθετα, το ντουέτο απέδωσε μία pop & country ενέργεια στο τραγούδι για ένα full-band jam session. Η Clarkson ξεκίνησε κατευθείαν στην παράσταση μόνη της, ανεβάζοντας το ρυθμό καθώς παρουσίασε την ειδική καλεσμένη της, η οποία εμφανίστηκε με τις χαρακτηριστικές της γόβες κάτω από τα αστραφτερά φώτα του στούντιο και το πήγε σε άλλο επίπεδο.

 

Στο τέλος, η Κλάρκσον είχε κυριολεκτικά υποκλιθεί στην Πάρτον. «Με τιμά τόσο πολύ που η Ντόλι μου ζήτησε να τραγουδήσω αυτό το εμβληματικό τραγούδι, «9 με 5», μαζί της.», δήλωσε η τραγουδίστρια. «Είναι τόσο ταλαντούχα και αποτελεί έμπνευση για όλες τις γυναίκες! Είναι ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που μπορείς να συναντήσεις! Ελπίζω να σας αρέσει αυτό που κάναμε, αλλά ακόμα κι αν δεν σας αρέσει, να θυμάστε ότι έπρεπε να τραγουδήσω ένα ντουέτο με τη μαγική Ντόλι Πάρτον! Πλέον, έχω το κάθε δικαίωμα να καυχιέμαι μέχρι το τέλος του χρόνου!».

Σε ξεχωριστή δήλωση, η Parton πρόσθεσε: «Κανείς δεν τραγουδάει όπως η Kelly Clarkson. Ζωντανεύει οποιοδήποτε τραγούδι. Λατρεύω τη φωνή της στο «9 to 5» και είμαι τόσο περήφανη που τραγούδησα μαζί της».