9χρονο κορίτσι εντυπωσιάζει, παίζοντας Tool με την κιθάρα που της έχει χαρίσει ο Adam Jones

Η Maya Neelakantan ροκάρει με ένα medley από 15 τραγούδια των Tool στην νέα της κιθάρα από τον Adam Jones.

Η εννιάχρονη ταλαντούχα κιθαρίστρια Maya Neelakantan κέρδισε μια υπογεγραμμένη κιθάρα Gibson Les Paul από τον Adam Jones και την έβαλε αμέσως σε χρήση, ηχογραφώντας ένα Tool medley 15 τραγουδιών.

Όπως ακριβώς με τη Nandi Bushell, η Neelakantan έχει γίνει φαινόμενο στο YouTube χάρη στις προικισμένες της ικανότητες στην κιθάρα. Ίσως θυμάστε το 15λεπτο playthrough της "7empest" των Tool νωρίτερα φέτος - ένα κατόρθωμα τόσο εντυπωσιακό, που προφανώς τράβηξε την προσοχή του ίδιου του Adam Jones.

Πριν από μερικούς μήνες, ο κιθαρίστας των Tool δώρισε μια από τις πολύτιμες κιθάρες του μοντέλου Gibson Les Paul στην Neelakantan, η οποία μοιράστηκε τη στιγμή έκπληξη σε ένα συγκινητικό unboxing βίντεο.

 

Το δώρο πρέπει να ενέπνευσε την νεαρή βιρτουόζο να μάθει ακόμα περισσότερα τραγούδια των Tool.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Neelakantan ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube το medley με τα 15 τραγούδια που έπαιξε με την ίδια  την Les Paul που της είχε χαρίσει ο Jones. Η Neelakantan επιμένει σε καθαρά, χωρίς παραμορφώσεις riff σε αυτό το κλιπ, εκτελώντας μέρη από τα Intension, Vicarious, 7empest (πολύ χαμηλά κουρδισμένο), Right in Two, Invincible, Lost Keys, The Patient, Pneuma, Descending, Pushit, Eon Blue Apocalypse, Third Eye, Wings for Marie και τέλος Parabol/Parabola.

Το πλήρες κλιπ κρατάει 10 και πλέον λεπτά. Και αν το να παίξει κανείς τα μεμονωμένα μέρη δεν ήταν αρκετά εντυπωσιακό, η Maya τα παίζει όλα συνεχόμενα, δημιουργώντας έναν απεριόριστο συνδυασμό από riff.

«Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό είναι το πώς κάθε τραγούδι συνδέεται όμορφα με το επόμενο και δεν είναι τυχαίο!» έγραψε η Maya στην περιγραφή του βίντεο. «Αυτό είναι ένα εντελώς μελετημένο βίντεο και το απόλαυσα! … Μου αρέσουν όλα όσα κάνει ο Adam Jones! Αυτό το βίντεο εξερεύνησε μόνο τις καθαρές (χωρίς παραμόρφωση) μελωδίες που δημιούργησε και ανυπομονώ να εξερευνήσω όλα τα άλλα ακόμα περισσότερο!»

Video Url

 

Video Url