Johnny Marr: Έγραψα ένα νέο τραγούδι για την Blondie

CREDIT: Debbie Harry

Ο Johnny Marr λέει ότι έχει γράψει ένα νέο τραγούδι με την Blondie .

Ο πρώην των Smiths , ο οποίος συνεργάστηκε πιο πρόσφατα με τον Noel Gallagher στο νέο του σινγκλ "Pretty Boy" , έγραψε στο παρελθόν το "My Monster" στο άλμπουμ "Pollinator" του 2017 των βετεράνων rockers.

Μιλώντας στο podcast της Amazon Music The Line-Up With Shaun Keaveny , ο Marr είπε: «Έχω γράψει άλλο ένα νέο για τον νέο τρέχοντα δίσκο που ηχογραφούν. Δεν ξέρω αν θα καταλήξει στο άλμπουμ, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά φάνηκε να τους αρέσει πολύ».

Πήγε για να συζητήσει τη δουλειά στο "My Monster" στο τελευταίο άλμπουμ της Blondie και πώς κατέληξε σε περαιτέρω υλικό.

Ο Marr συνέχισε: «Είναι ένα νέο επίπεδο φοβερό για μένα γιατί είναι οι στίχοι μου, η Debbie τραγουδά τους στίχους μου και μετά ήθελε άλλον έναν, γιατί το «My Monster» έγραψα ειδικά για την Blondie και μετά ξέρετε, πήγε καλά. Τότε λοιπόν με ρώτησαν αν έχω άλλα. Έγραψα λοιπόν άλλο ένα για την Blondie. Αλλά άργησαν τόσο πολύ να το ηχογραφήσουν, το έκανα μόνος μου. Ήταν στη Β πλευρά ενός single επτά ιντσών.

«Δεν επρόκειτο να το βάλω σε άλμπουμ, για κάθε ενδεχόμενο, αλλά αυτό λέγεται «Spectral Eyes». Και είναι πάλι, ήταν ένα που έγραψα ειδικά για την Blondie. Έτσι, σε στιχουργικό επίπεδο, ξέρετε ότι οι άνθρωποι που διασκευάζουν τραγούδια που σας γράφω τα λόγια είναι ξέρετε, αυτό είναι κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ, ειλικρινά».

Νωρίτερα φέτος, επιβεβαιώθηκε επίσης ότι ο  Glen Matlock των Sex Pistols πρόκειται να εμφανιστεί στο νέο άλμπουμ της Blondie .

Ο μπασίστας είχε συμμετάσχει στο παρελθόν για τους Leigh Foxx στην περιοδεία των Blondie τον Απρίλιο του 2022 στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, αφού ο Foxx υπέστη τραυματισμό στην πλάτη. Ο μουσικός από τότε ανακοινώθηκε ότι θα παίξει μπάσο στη συνέχεια της μπάντας στο "Pollinator" του 2017, ενώ ο Foxx αναρρώνει.

«Ο Γκλεν ήταν υπέροχος. Σε αντίθεση με το "Pollinator", κρατάμε κυρίως αυτό το άλμπουμ εντός της εταιρείας: μόνο το συγκρότημα και ο Glen παίζουν σε αυτό. Είναι κατάλληλος», είπε ο κιθαρίστας Chris Stein.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.