Ο Tasos P. επιστρέφει στον ηλεκτρονικό ήχο με το νέο διπλό digital single «Looking at the stars»

Ο βραβευμένος συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (a.k.a Tasos P.) μετά την κυκλοφορία των γαλλόφωνων τραγουδιών του «Été D’Amour» και «Ce Soir», που σημείωσαν επιτυχία στα ελληνικά και ευρωπαϊκά charts και μπήκαν στις playlist ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα επιστρέφει στον ηλεκτρονικό ήχο με το νέο του single που ονομάζεται «Looking At The Stars».

 

Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό ηλεκτρονικό instrumental track που είναι στο γνώριμο μουσικό ύφος του δημιουργού, ο οποίος μάς παροτρύνει να κοιτάξουμε τον ουρανό και να ανακαλύψουμε τα πιο όμορφα και λαμπερά του αστέρια, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να μάς ξυπνήσει τις γλυκές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων.

 

Το νέο single κυκλοφορεί σε δύο εκτελέσεις. Στη δεύτερη εκτέλεση ο δημιουργός συνεργάστηκε στη σύνθεση με το στιχουργό Χρήστο Κουτρουφίνη (BabyLove, Night Runner, Été D’Amour , Ce Soir) και τον remixer Νίκο Τρυφωνόπουλο (Dj Tryfono), ενώ το mixing/mastering και των δύο εκτελέσεων έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Λαζάρου.

 

Το «Looking At The Stars» είναι το 21ο digital single του δημιουργού και κυκλοφορεί σε όλες τις γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία της FM Records, Meditelectro. Το τραγούδι
κατάφερε να κάνει νέα είσοδο στα 20 καλύτερα τραγούδια της Μ. Βρετανίας (κατηγορία Dance Chart) ανάμεσα σε σημαντικούς εκπροσώπους της αγγλικής σκηνής και παράλληλα ανέβηκε στο #1 του
iTunes Greek Chart.

YouTube Links

Video Url

 

 

Video Url

 

Digital Link
https://orcd.co/lookingatthestars