Ο Robert Fripp και η Toyah διασκευάζουν το Holy Wars των Megadeth

Ο Robert Fripp και η Toyah Willcox συνεχίζουν τη σειρά των heavy διασκευών τους με την τελευταία τους παράσταση Sunday Lunch, καθώς διασκευάσανε το thrash ύμνο Holy Wars… The Punishment Due των αμερικανών Megadeth.

Ο κιθαρίστας των King Crimson, Fripp, προσφέρει ένα από τα πιο βαριά riff μέχρι στιγμής στα δύο και πλέον χρόνια που το παντρεμένο ζευγάρι ερμηνεύει rock και metal κλασικά κομμάτια στη δημοφιλή σειρά τους στο YouTube. Η Toyah, αφήνοντας για άλλη μια φορά λίγα πράγματα στη φαντασία με το τελευταίο της ντύσιμο, προσφέρει μια απολαυστική εικόνα στους πολιτικά φορτισμένους στίχους του Dave Mustaine.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Robert και η Toyah έχουν αποδώσει φόρο τιμής σε άλλα θρυλικά metal τραγούδια, με διασκευές στο Seek & Destroy των Metallica, στο Children of the Grave των Black Sabbath και στο 5 Minutes Alone των Pantera, μεταξύ άλλων.

Ο Fripp αναφέρθηκε επίσης πρόσφατα στις αντιδράσεις που έχει από ορισμένους θαυμαστές των King Crimson που δεν είναι και πολύ ενθουσιασμένοι με τις τρελές παραστάσεις του ζευγαριού. Είπε στην εφημερίδα The Telegraph, «Στην ηλικία των 76, γιατί να με νοιάζει τι σκέπτονται οι άλλοι; Αυτή είναι η ζωή μου».

Το επόμενο έτος, το ζευγάρι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια περιοδεία Sunday Lunch, αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη ημερομηνίες.

Video Url