Σκληρή κριτική δέχτηκε ο Bruce Dickinson από την Sharon Osbourne. «Eίναι ένας γα***ς μα***ς»

Copyrights @Facebook Sharon Osbourne / Wikimedia Commons Scott Penner

«Ο Bruce Dickinson θα μπορούσε να μπει οπουδήποτε και κανείς δεν θα ήξερε ποιος στο διάολο είναι». Η Sharon Osbourne επιτέθηκε φραστικά στον Bruce Dickinson, αποκαλώντας τον «γ****νο μ****κα» που «ζηλεύει τον Ozzy».

Όπως σημειώνει το Blabbermouth, ο frontman των Iron Maiden ενεπλάκη σε μια λεκτική αντιπαράθεση με τη Sharon, τη σύζυγο και μάνατζερ του Ozzy το 2005, όταν η μπάντα του δέχτηκε αυγά και άλλα αντικείμενα κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στην περιοδεία Ozzfest.

Οι Iron Maiden συνέχισαν με το σόου, προτού η Sharon ανέβει στη σκηνή κατηγορώντας τον Dickinson ότι «δεν σεβάστηκε το Ozzfest» ενώ το γκρουπ ήταν στο δρόμο. Ως αποτέλεσμα του συμβάντος, ο Dickinson και οι υπόλοιποι Iron Maiden  αποχώρησαν νωρίτερα από την περιοδεία.

Αναφέρθηκε ότι η Sharon Osbourne είχε δώσει εντολή για παρεμβολές στο ηχοσύστημα των Maiden, καθυστέρησε την είσοδο της μασκότ τους, του Eddie και ενθάρρυνε το κοινό να πετάξει μπουκάλια στον Dickinson.

Αργότερα, εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία είπε ότι ο τραγουδιστής «κατέκρινε τον Ozzy και υποτίμησε το κοινό του Ozzfest» από την πρώτη συναυλία, ενώ «παραπονιόταν συνεχώς για τον ήχο».

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Consequence, ο Ozzy ρωτήθηκε αν ένιωθε υποτιμημένος ως τραγουδιστής σε σύγκριση με τον Rob Halford από τους Judas Priest, τον αείμνηστο Ronnie James Dio και τον Dickinson.
«Ο Bruce Dickinson είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, αλλά ως άνθρωπος, έχω δουλέψει μαζί του και δεν είναι πολύ καλός», απάντησε ο Ozzy, πριν αναφέρει τον Dio ως «έναν σπουδαίο τραγουδιστή».

Αν και ο Ozzy δεν εξήγησε για ποιον λόγο είπε κάτι τέτοιο, η σύζυγός του εξαπέλυσε επίθεση ενάντια στον Dickinson. «Ο Bruce είναι ένας γ****νος μ****ας».

Συνέχισε: «Η κατάσταση είναι ότι βρισκόταν σε μια περιοδεία που ονομάζεται Ozzfest. Και ο Ozzy Osbourne τον πλήρωνε κάθε βράδυ για να εμφανιστεί. Δέχτηκε τη συναυλία. Ήξερε τι έκανε. Και κάθε βράδυ έβγαινε στη σκηνή και έλεγε άσχημα λόγια για τον Ozzy. Και όλα τα άλλα συγκροτήματα έλεγαν, «Τον αφήνεις να ξεφύγει»; Αλλά η τελευταία συναυλία ήταν έξω από το L.A. Και εγώ σκέφτηκα, «Τώρα δεν μου ξεφεύγεις».

Η Sharon Osbourne, η οποία είχε καρκίνο τη στιγμή της περιοδείας, συνέχισε να θυμάται πώς είχε βάλει  «περίπου 20 άτομα στο κοινό και πολλοί από αυτούς ήταν νοσοκόμες για τη χημειοθεραπεία. Και κατέβηκαν όλοι κάτω και έριξαν αυγά στον Bruce Dickinson. Αν παίζεις, το πληρώνεις».

Αργότερα, η Sharon ισχυρίστηκε ότι ο Dickinson «δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη» ούτε καν μίλησε στον Ozzy. «Το θέμα με αυτόν είναι ότι είναι τόσο ζηλιάρης», είπε «Και πάντα ζήλευε τον Ozzy. Και αυτό είναι το πρόβλημά του».

Η Sharon αναγνώρισε ότι ο Dickinson είναι «πολύ επιτυχημένος», προσθέτοντας ότι τα άλλα μέλη των Iron Maiden είναι «εξαιρετικά παιδιά».

 «Αλλά το θέμα με τον Bruce Dickinson είναι ότι είναι άγνωστος στο κοινό», συνέχισε. «Ο Bruce Dickinson μπορούσε να μπει οπουδήποτε και κανείς δεν θα ήξερε ποιος στο διάολο είναι».

«Είναι ένας απρόσωπος τραγουδιστής για το ευρύ κοινό. Ο κόσμος δεν προσπαθεί να του πάρει συνέντευξη. Δεν είναι ενδιαφέρον. Αλλά το θέμα είναι ότι ο Ozzy είναι πρωτότυπος και ο Bruce όχι και αυτό είναι που τον τρώει τον Bruce».