Οι Spice Girls επανενώνονται για τα 50ά γενέθλια της Ginger Spice (WOW!)

 Το Σαββατοκύριακο αυτό, τα τέσσερα από τα «καυτά» κορίτσια (aka Spice Girls) συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τα γενέθλια της  Geri Halliwell Horner, aka Ginger Spiceee!

Σε βίντεο που κοινοποίησε ο David Beckham δίχνει τις 4 κοριτσάρες (Victoria Beckham, Melanie Chisholm, Emma Bunton) να πίνουν, να χορεύουν, να τραγουδούν, να παρτάρουν με τα όλα τους τέλος πάντων, καθώς ο φούτμπολερ Δαυίδ έγραψε κάτω από την δημοσίευση: 

«Special celebrating Ginger 🇬🇧 this weekend and even more special to capture this moment of the girls»

 

 Η Victoria από την άλλη, ανέβασε δύο photo, η πρώτη μαζί με την Bunton (Baby Spice) και την Chisholm (Sporty Spice) να ποζάρουν χαρούμενες στον φακό και η δεύτερη να δίχνει την Victoria να αγκαλιάζει την Bunton (aka Baby Spice)!

 

 

 

 

Τον Οκτώβριο, η Victoria εμφανίστηκε στο Watch What Happens Live και ερώτηθηκε από έναν θαυμαστή, εάν υπάρχει περίπτωση να γίνει μια περιοδεία αναβίωσης των «Καυτών Κοριτσιών».

Η απάντηση της Victoriasss ήταν: «Πέρασα τόσο όμορφα στις Spice Girls! Αλλά νομίζω τώρα, σκεπτόμενη όλα αυτά που έχω να κάνω, την μόδα, την σειρά καλλυντικών μου, τα τέσσερα παιδιά μου, ότι δεν μπορώ να δεσμευτώ».

Εν τω μεταξύ εδώ να πούμε, πως οι οι κοριτσάρες μας, κυκλοφόρησαν μια επετειακή έκδοση του δίσκου του 1997, Spiceworld, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του!

 

Ο οικοδεσπότης Andy Cohen στη συνέχεια ρώτησε εάν η συναυλία ολογράμματος των ABBA στο Λονδίνο - που ενορχηστρώθηκε από τον πρώην μάνατζερ των Spice Girls, Simon Fuller - παρουσίαζε μια ευκαιρία στην οποία θα ήταν ανοιχτή η μπάντα.

Η Anne Hathaway, η οποία εμφανιζόταν επίσης στο επεισόδιο, συμφώνησε με τον οικοδεσπότη και έτσι και οι δύο πρότειναν ένα «Hologram Spice», με τον Beckham να ενθουσιάζεται με την ιδέα!

 

Εμείς αυτό που έχουμε να ευχηθούμε στα κορίτσια, είναι «και του χρόνου»!

 

Και περιμένομεν τι «καυτό» θα ειδόμεν στο μέλλον!

 

Πιάσε ένα chili con carne τώρα!