Μπάντες που ίσως δεν ξέρετε, Armory Saint

Εδώ και μέρες είχα στο μυαλό μου να δημιουργήσω μια ενότητα με παρουσίαση όχι καi τόσο γνωστών ονομάτων και πάντα έφερνα στο μυαλό μου μπάντες όπως οι Armorys Saint.

Οι Armored Saint είναι ένα αμερικανικό συγκρότημα χέβι μέταλ που δημιουργήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια το 1982. Από το 1990, το συγκρότημα αποτελείται από τους John Bush στα φωνητικά, Joey Vera στο μπάσο, Jeff Duncan στη ρυθμική κιθάρα και τους αδελφούς Sandoval (Gonzo και Phil) στα ντραμς και στην κιθάρα, αντίστοιχα. Από την τρέχουσα σύνθεση, ο Μπους και η Βέρα είναι τα δύο σταθερά μέλη. Μέχρι σήμερα, το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει οκτώ στούντιο άλμπουμ, ένα EP, δύο ζωντανά άλμπουμ και ένα άλμπουμ συλλογής.

Από τις μπάντες  της χέβι μέταλ σκηνής του Λος Άντζελες, οι Armored Saint πέτυχαν μέτρια επιτυχία τη δεκαετία του 1980 με το ομώνυμο EP του 1983 και τα τρία πρώτα στούντιο άλμπουμ: March of the Saint (1984), Delirious Nomad (1985) και Raising Fear. (1987). Πριν από την κυκλοφορία του τέταρτου στούντιο άλμπουμ τους Symbol of Salvation (1991), το συγκρότημα μαστιζόταν από εκτεταμένη αδράνεια, λόγω προβλημάτων της δισκογραφικής εταιρείας και του θανάτου του αρχικού κιθαρίστα τους Dave Prichard, ο οποίος πέθανε από λευχαιμία το 1990. Οι Armored Saint τελικά διέλυσαν όταν ο Μπους εντάχθηκε στους Anthrax το 1992 για να αντικαταστήσει τον Joey Belladonna, αλλά επανενώθηκαν το 1999 και συνέχισαν να κάνει περιοδεία και να ηχογραφούν από τότε.

 

Video Url

 

 

Video Url

 

 

Video Url