Γιορτή της μουσικής το Rock and Roll Hall Of Fame

Η Annie Lennox και ο Dave Stewart των Eurythmics επανενώθηκαν για μια σπάνια ζωντανή εμφάνιση στην τελετή εισαγωγής στο Rock and Roll Hall of Fame στο Λος Άντζελες το Σάββατο (5 Νοεμβρίου).

Μετά από μια εισαγωγική ομιλία από τον κιθαρίστα των U2 The Edge και ηχογραφημένες παρατηρήσεις από την Κέιτ Μπλάνσετ, το ντουέτο παρουσίασε ένα  σετ τριών τραγουδιών με ασορτί κοστούμια από δέρμα φιδιού. Ξεκινώντας με το σινγκλ τους του 1985 "Would I Lie to You?" Το ζευγάρι ξεπέρασε επίσης το «Missionary Man» του 1986 καθώς και το «Sweet Dreams (Are Made of This)» το 1983. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα της παράστασης που απαθανάτισαν οι θαυμαστές.

Τα reunions ήταν εκπληκτικά σπάνια για το αγγλικό δίδυμο παρά τη μακροχρόνια φιλία τους. Ωστόσο, το 2022 έγινε η αρκετά παραγωγική χρονιά με την τελευταία τους εμφάνιση μετά από μια άλλη επί σκηνής συνεργασία τον Ιούνιο στην καθυστερημένη τελετή εισαγωγής τους στο Songwriters Hall of Fame. Το ντουέτο ενός τραγουδιού αποτελούνταν από μια ακουστική απόδοση του σινγκλ τους του 1983 "Here Comes the Rain Again".

 

Video Url

 

Video Url