Fred again.. - Delilah (pull me out of this)

Ο Φρεντ Τζον Φίλιπ Γκίμπσον, (γεννημένος στις 19 Ιουλίου 1993) γνωστός επαγγελματικά ως Fred Again (στιλιζαρισμένος ως Fred ξανά..) ή απλά Fred (στυλ ως FRED), είναι Βρετανός παραγωγός δίσκων, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, πολυοργανίστας και DJ

Ο Γκίμπσον είναι γνωστός για το εύρος των καλλιτεχνών με τους οποίους έχει δουλέψει, συμπεριλαμβανομένων των Skrillex , FKA Twigs , Swedish House Mafia , BTS , Baxter Dury , Stormzy , Ed Sheeran , Burna Boy , Headie One , Halsey , Eminem , Octavian , The xx , Underworld , Έντουαρντς , Μπράιαν Ένο και Στέφλον Ντον . 

Σε ηλικία 16 ετών, ο Gibson έγινε μέλος μιας ομάδας acappella στο στούντιο του Brian Eno στο Λονδίνο, ο οποίος ήταν γείτονας της οικογένειάς του εκείνη την εποχή. 

Το 2014, συνεργάστηκε ως συμπαραγωγός και τραγουδοποιός με τον Eno και τον Karl Hyde στα δύο project άλμπουμ τους Someday World και High Life (μόνο τραγουδοποιός).

Το 2018, το τραγούδι του George Ezra " Shotgun ", που συνυπογράφει ο Fred, έφτασε στο Νούμερο 1 στα charts, παραμένοντας στο top 3 για 12 συνεχόμενες εβδομάδες. Αργότερα, την ίδια χρονιά, ο Gibson πιστώθηκε επίσης με το συν-συγγραφή του "Solo" από τους Clean Bandit , με τη συμμετοχή της Demi Lovato , και κέρδισε περαιτέρω επιτυχία με το τραγούδι της Rita Ora " Let You Love Me ". 

Ο Gibson πιστώνεται με τη συγγραφή και/ή την παραγωγή 12 από τα 15 από το No.6 Collaborations Project του Ed Sheeran 2019 , με τραγούδια με πιστώσεις που εμφανίζονται για συνολικά 14 εβδομάδες στο Νούμερο 1 στα chart.  Ο Fred συνέχισε να γράφει και να παράγει τραγούδια για τον Ed Sheeran, μαζί με τους Stormzy , τη Swedish House Mafia και άλλα. 

Κέρδισε τον παραγωγό της χρονιάς στα Brit Awards 2020 . Είναι ο νεότερος παραγωγός που κέρδισε ποτέ τον τίτλο. Η νίκη ψηφίστηκε από μια ομάδα στελεχών A&R σε όλη τη βιομηχανία και στη συνέχεια επιλέχθηκε από το Σωματείο Μουσικών Παραγωγών . 

Video Url