Αποκάλυψη: Προφέρουμε λάθος το όνομα της Adele εδώ και χρόνια

Copyright @Facebook Adele

It's "Uh-dale", OK?

Η Adele επιβεβαίωσε ότι ο κόσμος προφέρει λανθασμένα το όνομά της εδώ και χρόνια.

Σε ένα πρόσφατο Q&A με τους θαυμαστές της, η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια απαντώντας σε μια ερώτηση μέσω βίντεο, είπε ότι η θαυμάστριά της είχε προφέρει σωστά το όνομά της.

«Μου άρεσε πολύ αυτό», είπε η Adele στην ερώτηση που της υποβλήθηκε, αφού μία fan από το Λονδίνο πρόφερε το όνομά της «τέλεια».

Η Adele διευκρίνισε ότι το όνομά της πρέπει να προφέρεται "Uh-dale" και όχι "Ah-dell", με μια μικρή έμφαση στη δεύτερη συλλαβή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο γύρω στο 21:25 για να ακούσετε τη σωστή προφορά.

Video Url

 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η τραγουδίστρια έσβησε τις ελπίδες των θαυμαστών της για μια θεατρική καριέρα, παραδεχόμενη ότι «δεν είναι μεγάλη φαν του Broadway», τουλάχιστον των μιούζικαλ. Ωστόσο, θα μπορούσε να δει τον εαυτό της να παίζει τον ρόλο της Rose στο μιούζικαλ Gypsy.

«Μου άρεσε πολύ ο ρόλος της μαμάς σε αυτό. Υπάρχει ένα τραγούδι στο οποίο αφηγείται όλα όσα ήθελε να κάνει. Και ζηλεύει την ίδια της την κόρη, κάτι που την έχει επηρεάσει πραγματικά», είπε η Adele αναφερόμενη στο κομμάτι Rose's Turn, πριν προσθέσει: «Σε κάποιο σημείο, είναι απλώς μια σκύλα, κάτι το οποία θα μπορούσα να το κάνω».

Εν τω μεταξύ, η Adele αποκάλεσε την Taylor Swift «έναν από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της γενιάς μας».

Η τραγουδίστρια είπε επίσης πρόσφατα μέσω της εφημερίδας The Mirror ότι θέλει να αποκτήσει πτυχίο αγγλικής φιλολογίας μετά την επικείμενη διαμονή της στο Λας Βέγκας. «Μετά το Λας Βέγκας θέλω να πάρω πτυχίο αγγλικής λογοτεχνίας. Αν δεν είχα καταφέρει να τραγουδήσω, νομίζω ότι θα ήμουν καθηγήτρια αγγλικών».