Everything But the Girl, νέο άλμπουμ μετά από 20 χρόνια απουσίας

Everything But the Girl, το ποπ δίδυμο συζύγων που κυκλοφόρησε 11 δίσκους μεταξύ 1984 και 1999 προτού διακοπεί επ' αόριστον, ανακοίνωσε το πρώτο τους νέο άλμπουμ μετά από περισσότερα από 20 χρόνια.

Η τραγουδίστρια Tracey Thorn και ο πολυοργανίστας/παραγωγός Ben Watt έδωσαν την είδηση ​​στα social media. «Απλά σκέφτηκα ότι θα ήθελες να μάθεις ότι ο Ben και εγώ έχουμε κάνει ένα νέο άλμπουμ Everything But The Girl», έγραψε ο Thorn στο Twitter. «Θα κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη».

Το συγκρότημα δημιούργησε επίσης έναν λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά για να προσθέσει: «Για την πρώτη μας ανάρτηση, σκεφτήκαμε ότι θα θέλατε να ξέρετε ότι κάναμε ένα νέο άλμπουμ Everything But The Girl. Θα κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη. Αγάπη, Μπεν και Τρέισι». Δείτε αυτές τις αναρτήσεις παρακάτω.

Οι Everything But the Girl έφτιαξαν το όνομά τους με τη «sophisti-pop» που εμπνέεται από τη τζαζ προτού πετύχει μια παγκόσμια επιτυχία όταν ο Νεοϋορκέζος DJ Todd Terry έκανε remix το «Missing» το 1995. Το τελευταίο τους στούντιο άλμπουμ, Temperamental, κυκλοφόρησε το 1999.

 

 

Video Url