Οι Måneskin μόλις ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ, RUSH!

Wikimedia Commons / Måneskin

Aπό το πουθενά, οι Måneskin μόλις ανακοίνωσαν το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους, RUSH!

Η συνέχεια του Teatro d’ira: Vol 2 που κυκλοφόρησε πέρσι, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου του επόμενου έτους, με το συγκρότημα να μοιράζεται επίσης το artwork του άλμπουμ . Το εξώφυλλο δείχνει μια γυναίκα με μια πολύ κοντή φούστα να πηδά πάνω από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος που είναι ξαπλωμένα στο πάτωμα, με διαφορετικές αντιδράσεις από τον καθένα για αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους.

Σε μια συνέντευξη στο βρετανικό περιοδικό Kerrang! πριν από μερικούς μήνες, οι Måneskin είπαν ότι είχαν ηχογραφήσει περίπου πενήντα τραγούδια για τον επόμενο δίσκο τους, έχοντας ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις στο Λος Άντζελες με τον Σουηδό παραγωγό Max Martin, μεταξύ άλλων.

Το κουαρτέτο βρίσκεται επί του παρόντος στο δρόμο για την περιοδεία του Loud Kids, η οποία ολοκληρώνεται στο Λας Βέγκας στις 16 Δεκεμβρίου.

Το επόμενο έτος το συγκρότημα θα ξαναρχίσει την περιοδεία στην Ευρώπη ξεκινώντας από το Vitrifrigo Arena της Ιταλίας στις 23 Φεβρουαρίου, με μια στάση στο The O2 του Λονδίνου στις 8 Μαΐου. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Εσθονία αργότερα αυτόν τον μήνα. Φυσικά, το νέο άλπουμ RUSH! θα έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέχρι τότε.