Οι Yeah Yeah Yeahs και η Britt Lower μαζί στο νέο βίντεο κλιπ Wolf

Wikimedia Commons / Max Knies

Η Karen O. και η ηθοποιός από το σίριαλ Severance συνεργάζονται στο στοιχειωμένο νέο μουσικό βίντεο των Yeah Yeah Yeahs.

Την Δευτέρα, για να γιορτάσουν το Halloween, οι Yeah Yeah Yeahs κυκλοφόρησαν το μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους Wolf. Το κλιπ ακολουθεί την πρωταγωνίστρια του Severance, Britt Lower, να χάνεται στο δάσος και σε ημιάγρια κατάσταση, να ανακαλύπτει την Karen O. σε ένα μπαρ στη μέση του πουθενά.

Τα κινηματογραφικά visuals, σε σκηνοθεσία Allie Avital, παρουσιάζουν την Lower να κάθεται σε ένα άδειο τραπέζι της κουζίνας και κάποιος που φαίνεται να είναι ο σύζυγός της να την αγνοεί. Στην συνέχεια κοιτάζει ανέκφραστη στο κενό και ακολουθεί ένα μπλε πουλί που τραγουδάει έξω από το παράθυρό της.

«I’m lost and I’m lonely / I hunger for you only», τραγουδάει η Karen O. «Don’t leave me now / don’t break the spell».

Η Lower αφού φεύγει από το σπίτι της, χάνεται στο δάσος και καλυμμένη με σημάδια και χώματα βλέπει φώτα να έρχονται από ένα κτίριο, το οποίο αποδεικνύεται ότι είναι ένα μπαρ γεμάτο με γενειοφόρους ηλικιωμένους. Μπαίνει μέσα σε αυτό και ακολουθώντας την ζωγραφιά ενός μπλε πτηνού σε έναν τοίχο καταλήγει μπροστά από μια κίτρινη κουρτίνα. Η Lower τραβάει την κουρτίνα και βρίσκει την Karen O. να τραγουδάει. 

Αφού οι δυο τους αγκαλιάζονται, η ηθοποιός καταλήγει να τρέχει τρομαγμένη πίσω όπου ξεκίνησαν όλα. Στο αρχικό της σπίτι. Ο άντρας της την βλέπει από μέσα και βγαίνει έξω. Σαν γάτα, η Lower τρίβει το κεφάλι της στο γόνατό του πριν του επιτεθεί και του δαγκώσει το χέρι. 

«Ήταν μεγάλη μας τύχη να συνεργαστούμε με την Allie Avital και την Britt Lower σε αυτό το βίντεο για το Wolf», δήλωσε η Karen O. σε μια δήλωσή της. «Η Allie μπορεί να σε μαγέψει με τον υπέροχο κόσμο που υφαίνει. Πάντα με δόντια που δαγκώνουν και με την Britt να ενσαρκώνει όλες τις αντιφάσεις στα θέματα του Wolf. Τόσο ερωτευμένη είναι με την ερμηνεία της που έχει μέσα της τόσο τον παράδεισο όσο και την κόλαση».

Η Karen O. πρόσθεσε, «Ήμασταν καταενθουσιασμένοι όταν η Allie πρότεινε την Britt ως πρωταγωνίστρια στο βίντεο, οι Yeah Yeah Yeahs είναι μεγάλοι fans του Severance. Τι τύχη όταν τα αστέρια ευθυγραμμίζονται».

Η τραγουδίστρια των Yeah Yeah Yeahs πρόσφατα έδωσε συνέντευξη μαζί με την Michelle Zauner, από τους Japanese Breakfast στο Rolling Stone με θέμα Musicians on Musicians.

«Το να είσαι κορεάτικης καταγωγής - και γενικά να ανήκεις στην κουλτούρα της Κορέας – σε κάνει αόρατο μεγαλώνοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε η Karen O. στη συνέντευξη. «Ακόμα βρίσκω τον εαυτό μου να έρχομαι σε επαφή με αυτή την πτυχή μου, γιατί ήταν αόρατη για τόσο καιρό».

Video Url

 

Το τραγούδι Wolf είναι από το νέο άλμπουμ των Yeah Yeah Yeahs, Cool It Down, το πρώτο του γκρουπ από τότε που κυκλοφόρησε το Mosquito το 2013. Το άλμπουμ περιλαμβάνει singles όπως το Burning και το Spitting Off the Edge of the World.