Pretty Boy: το νέο single των High Flying Birds του Noel Gallagher

Wikimedia Common / Jose Francisco Del Valle Mojica

Το συγκρότημα High Flying Birds του Noel Gallagher από το διάσημο βρετανικό γκρουπ Oasis κυκλοφόρησε νέο βίντεο για το τραγούδι Pretty Boy.

Το νέο single από το επόμενο άλμπουμ περιλαμβάνει τον Johnny Marr στην κιθάρα.

Οι High Flying Birds του Noel Gallagher μοιράζονται ένα νέο τραγούδι πριν από την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ. Ονομάζεται Pretty Boy και έχει τον Johnny Marr στην κιθάρα.

Σε ένα δελτίο τύπου, ο Gallagher δήλωσε: «Ήταν το πρώτο πράγμα που έγραψα για αυτόν τον νέο δίσκο, το πρώτο κομμάτι που έκανα demo και το πρώτο που τελείωσα, οπότε είναι σωστό να είναι και το πρώτο πράγμα που ακούει ο κόσμος. Τα συγχαρητήρια μου στον Johnny Marr που το έκανε ξεχωριστό. Και προσοχή για ένα cameo από εμένα στο βίντεο. Ο πρώτος που θα με εντοπίσει κερδίζει μια τσάντα Flamin’ Hot Wotsits Giants».

Ο Gallagher και η μπάντα του ηχογράφησαν το κομμάτι στο προσωπικό του στούντιο στο Λονδίνο, όπου συμπαραγωγός του single ήταν ο Paul "Strangeboy" Stacey. Το επόμενο άλμπουμ από το High Flying Birds του Noel Gallagher αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο, αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας και άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Video Url

 

Το προηγούμενο άλμπουμ  του γκρουπ, Who Built the Moon?, κυκλοφόρησε το 2017. Το 2019, εξέδωσαν το Black Star Dancing EP. Το 2021, ο Gallagher επιμελήθηκε ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, συγκεντρώνοντας κομμάτια από την πορεία του με τους High Flying Birds. Η συλλογή, με τίτλο Back the Way We Came: Vol. 1 (2011 - 2021), βγήκε το περασμένο καλοκαίρι.