Οι The Beach Boys μοιράζονται το ακυκλοφόρητο «Carry Me Home»

Wikimedia Commons

Οι Beach Boys μοιράστηκαν ένα ακυκλοφόρητο κομμάτι από τις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Το «Carry Me Home» γράφτηκε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων για το άλμπουμ  «Holland» του 1972 από τον Dennis Wilson, για έναν στρατιώτη που πέθανε στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Το κομμάτι θα εμφανιστεί στο επερχόμενο box set «Sail On Sailor – 1972», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου και θα περιέχει 80 ακυκλοφόρητα κομμάτια. Η τελευταία τους κυκλοφορία με τραγούδια από υλικό αρχείου των Beach Boys,  επικεντρώνεται γύρω από τη δημιουργία του «Carl and the Passions– So Tough» (1972) και του «Holland» (1973).

Στο «Carry Me Home» συμμετέχει με την φωνή της η εξαιρετική Blondie Chaplin, η οποία μίλησε για τη δημιουργία του σε μια νέα συνέντευξη στο Rolling Stone.

Η Chaplin είπε: «Είναι απόκοσμο να ακούς ξανά αυτό το τραγούδι μετά από τόσα χρόνια. Έτσι ένιωθε ο Dennis εκείνη τη στιγμή. Τον βλέπω να παλεύει με τις δικές του ανησυχίες».

«Η φωνή είναι πολύ ευαίσθητη και μπορείς να νιώσεις τον συναισθηματικό του πόνο. Ο πόλεμος στο πεδίο της μάχης και μέσα σου, είναι πάντα πολύ εύφλεκτος. Ήταν  πραγματικός σέρφερ, θορυβώδης και γλυκός».

Νωρίτερα φέτος, οι The Beach Boys ανακοίνωσαν μια ετήσια γιορτή για την 60η επέτειό τους.

Αυτό το καλοκαίρι, η Capitol Records και η UMe κυκλοφόρησαν μια πρόσφατα ανανεωμένη και διευρυμένη έκδοση της συλλογής των καλύτερων επιτυχιών τους από όλη την καριέρα τους με τίτλο, «Sounds Of Summer: The Very Best Of The Beach Boys».

Οι Beach Boys συμμετέχουν επίσης σε ένα νέο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά. Άλλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ένα ειδικό αφιέρωμα στην καριέρα τους, όπως επίσης εκθέσεις και συνεργασίες με ξεχωριστούς καλλιτέχνες», σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Video Url

 

Οι Beach Boys ανέφεραν σε δήλωσή τους: «Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει 60 χρόνια από τότε που υπογράψαμε στην Capitol Records και κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας άλμπουμ, «Surfin’ Safari».  Ήμασταν απλά παιδιά το 1962 και δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε που θα μας πήγαινε η μουσική μας και ότι θα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο και θα εξακολουθούσε να αγαπιέται και να ανακαλύπτεται από γενιά σε γενιά».