H Dolly Parton θέλει να ηχογραφήσει το Stairway To Heaven με τους Led Zeppelin

Η Ντόλι Πάρτον προσπαθεί να επανενώσει τους πρώην συμπαίκτες της μπάντας Ρόμπερτ Πλαντ και Τζίμι Πέιτζ για να δουλέψουν στη διασκευή της στο "Stairway to Heaven".

Οι πρώην αστέρες των Led Zeppelin ενώθηκαν ως Page και Plant τη δεκαετία του 1990 και επανενώθηκαν για τελευταία φορά το 2007. Αλλά σε μια νέα συνέντευξη στο Pollstar, η Parton εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να τους οδηγήσει και τους δύο στο ίδιο κομμάτι για αυτόν τον δίσκο ροκ εν ρολ μιλάει από τότε που ήταν υποψηφιότητά της για το Rock Hall of Fame.

Σκέφτηκα: «Γιατί να μην προχωρήσω και να το κάνω;» είπε η Πάρτον για το άλμπουμ. «Ίσως κάποιοι από τους μεγάλους, τους θρύλους του ροκ εν ρολ να τραγουδήσουν μαζί μου. Συγκεντρώνω όλα αυτά τα πράγματα και ειδοποιώ μερικούς ανθρώπους».

Ερωτηθείσα για τις προηγούμενες διασκευές της σε ροκ τραγούδια, είπε, «Όλα αυτά τα πράγματα από το χώρο της ροκ ήταν ιδέα του συζύγου μου. Αν και δεν του άρεσε όταν επρόκειτο να κάνω το «Stairway to Heaven». Αλλά θα το ξανακάνω πραγματικά».

Εξήγησε, «Το έκανα σε στυλ μπλουγκράς όταν το έκανα. αλλά όταν κάνω το ροκ άλμπουμ, θα το ηχογραφήσω ξανά – και θα το κάνω πιο πιστό στον κανονικό δίσκο. Προσπαθώ να δω αν ο Robert Plant θα μπορούσε να τραγουδήσει σε αυτό. Ίσως ο Τζίμι Πέιτζ να παίξει κι αυτός. Ανυπομονώ να σύρω μερικούς από τους σπουδαίους κλασικούς ανθρώπους, κορίτσια και αγόρια, για να τραγουδήσω σε κάποια από τα τραγούδια. Δεν είμαι αρκετά μακριά για να συζητήσω ποιος και τι, αλλά θα κάνω ένα άλμπουμ».

Video Url

 

Video Url