H Taylor Swift No 1 στα άλμπουμ στην Αγγλία, σταμάτησε τους Arctic Monkeys που είχαν 6 συνεχόμενα Νο 1

Η Taylor Swift αρνήθηκε στους Arctic Monkeys το έβδομο συνεχόμενο άλμπουμ τους που έφτασε στην κορυφή των chart, αφού το δικό της νέο LP έφτασε στο νούμερο ένα την Παρασκευή.

Το 10ο άλμπουμ της, Midnights, έγινε το ρεκόρ με τις ταχύτερες πωλήσεις του 2022, με 204.000 ισοδύναμες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα.

Το ροκ συγκρότημα του Σέφιλντ τερμάτισε στη δεύτερη θέση με περισσότερες από 100.000 πωλήσεις τσαρτ σε επτά ημέρες για το The Car.

Αυτό θα ήταν αρκετές πωλήσεις για να φτάσει στο νούμερο ένα σε μια κανονική εβδομάδα όπου δεν υπήρχε ανταγωνισμός από τη Swift.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια υπερδιπλασίασε τις πωλήσεις άλμπουμ της προηγούμενης καλύτερης πρώτης εβδομάδας, τις οποίες πέτυχε το 2014 για το άλμπουμ της 1989.

Το Anti-Hero, η επιτυχία από το τελευταίο άλμπουμ της 32χρονης, ήταν επίσης στην κορυφή του single chart αυτής της εβδομάδας.

Η Swift με το κατάλληλο όνομα έχει πλέον ξεπεράσει το τρίτο άλμπουμ του Harry Styles, Harry's House, καταγράφοντας το ρεκόρ με τις ταχύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2022 μέχρι στιγμής.

Ίσως ακόμη πιο αξιοσημείωτο, η Swift έχει ξεπεράσει τη Madonna σημειώνοντας ένα νέο ρεκόρ τσαρτ για την ταχύτερη διαδοχή εννέα νούμερο ένα άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο από μια γυναίκα καλλιτέχνη.

Τα κατάφερε σε 10 χρόνια, ενώ η Madonna χρειάστηκε 21 χρόνια για να πετύχει το ίδιο κατόρθωμα. Ωστόσο, η Βασίλισσα της Ποπ εξακολουθεί να είναι μπροστά από τη Swift στο γενικό τραπέζι του πρωταθλήματος για τα περισσότερα νούμερο ένα άλμπουμ.

Στα σινγκλς έχει το Νο 1 με το Anti-Hero και τα No 3 και 4, Το άλμπουμ είναι ήδη Νο 1 και στην Αμερική με τον εντυπωσιακό αριθμό πωλήσεων  

Η Taylor Swift κάνει το μεγαλύτερο ντεμπούτο της καριέρας της με το Midnights, το 10ο στούντιο άλμπουμ της. ανοίγει με  1,53 εκατ, καθιστώντας το το μεγαλύτερο σε πωλήσεις άλμπουμ  της χρονιάς και το μεγαλύτερο άνοιγμα από το 25 της Adele το 2015.

Τα ορόσημα του Midnights περιλαμβάνουν την πώληση των περισσότερων δίσκων βινυλίου που έγιναν ποτέ σε μια εβδομάδα (περίπου 500.000) και το να γίνει το άλμπουμ με τις περισσότερες ροές σε μια εβδομάδα από γυναίκα καλλιτέχνη — ξεπερνώντας το Thank U Next της Ariana Grande στη συνέχεια — με περίπου 540 εκατομμύρια ροές ήχου και βίντεο.

Video Url